Ο König κράτησε τον Contador στο βουνό Gira και πέτυχε στην πέμπτη θέση

Οι διοργανωτές της Gira δεν είχαν το έλεος για τους δρομείς. Μόλις μια μέρα μετά τα ωμή 59χρονο ρολόγια που έστειλαν στα βουνά, τα οποία έδειξαν και πάλι ποιος είχε την περισσότερη ενέργεια σε αυτόν τον Giru. Ίσως η μόνη ανακούφιση για τους αναβάτες ήταν ότι ο καιρός βελτιώθηκε στην Ιταλία και 165 χιλιόμετρα σε Madonna di Campiglio πήγε ξηρό.

Παρά το γκρουπ πέφτει γλιτώσει και υπέστη μια τέτοια και Ρωμαϊκή Κρέουζιγκερ. Στην ανάβαση στο Passo Daone, τελευταία λόφο της ημέρας, ενώ η Τσεχική αναβάτης έπεσε από την ηγετική ομάδα, αλλά ήθελε να διορθώσει το λάθος του στην αντίθετη πλευρά του λόφου.

Ως αποτέλεσμα της καραμπόλας σε ένα απαιτητικό και τεχνικό συνέδριο.Ενώ Κολομβίας Atapuma πέταξε πάνω από το κιγκλίδωμα (ευτυχώς δεν τραυματίστηκε), Κρέουζιγκερ γρήγορα πήρε και έτρεξε μακριά, η άλλη μεγάλη ομάδα με Rogers, Basso, Cunego, van den Brouck, Χέσιενταλ και άλλα. Ωστόσο, ήδη, χωρίς μια ευκαιρία να είναι σε ετοιμότητα Contador.

Στη συνέχεια άφησε μόνο λιγότεροι ομάδα της Astana, όπου ιταλική Φάμπιο Aru, καλύτερα νεαρός γκρουπ έπρεπε να βοηθήσει αρχικά ακόμα και έξι από τους άνδρες του, και ακόμη και σε πολύ τερματικό εξακολουθεί να είναι δύο. Η ολοένα συρρικνούσα ομάδα έφτασε στο στόλο της Madonna, με μόνο οκτώ ποδηλάτες να έχουν απομείνει.König ήταν κρυμμένο στη μέση και μακρύ ακολούθησαν τις κινήσεις των ανδρών σε ροζ, Alberto Contador.

«Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσει ταπεινά συλλέγει τα χαμένα λεπτά πίσω και ελπίζω ότι οι αγωνιστικό χώρο δύο λεπτά την Παρασκευή δεν θα είναι στον τελικό να αποφασίσει “, δήλωσε ο νέος ηγέτης της Τσεχικής ομάδας Sky. «Χαίρομαι 1xbet προγνωστικα στοιχηματοσ που ήρθε σε μένα απόψε, γιατί μετά τη δοκιμή του χρόνου, εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου καλά, καθώς χθες το γόνατό μου ήρθε να με πρησμένο, και κατά το πρώτο στάδιο εξάμηνο που αγωνίστηκε με τον πόνο.Έτσι, είμαι στην ευχάριστη θέση τα πράγματα αποδείχθηκε. «

Μέχρι μεθυλο 2.700 μέτρα κάτω από την κορυφή παρέμεινε ο συμπαγής ομάδα, μόνο τότε Αστάνα οδήγησε παιχνίδια τακτικής του.

Πρώτα επιτέθηκε ο Ισπανός Landa η ομάδα έσπασε, ο König δεν έσπαγε και ο Aru έδειξε και την πρώτη αδυναμία, αλλά με την Contador προσχώρησαν στο Lando. Στη συνέχεια, ο ηγέτης Trophy προσχώρησε στο τρόπαιο επίσης, και ο Aru ξεκίνησε την επίθεση. Αλλά ακόμα και ο Contador δεν μπορούσε να εγγυηθεί. . Ένα μόνο θύμα ήταν Trofimov

Και πάλι επίθεση Αστάνα, πάλι προσπάθησε Landa, λες και η αποστολή του ήταν: να καταστρέψει το Contadora! Αντ ‘αυτού, μόνο ο Arus υπέφερε και πάλι.Trofimov ως εκ θαύματος πρώτη τριάδα πρόφθασε, ήθελε σπορτινγβετ στοιχημα να κερδίσει και να ριφθεί, αλλά οι άνδρες σε μπλε πουκάμισα που φρουρείται όλο το στάδιο, δεν θα πάρετε ξεπλένεται νίκη.

Landa ακόμα μια τελευταία επίθεση, και μετά την πύλη του τερματισμού αρθεί τα χέρια. «Βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το Giro», επανέλαβε σε συνέντευξή του στο ισπανικό Eurosport.

Contador, αν αφεθεί μόνο του, χωρίς βοηθούς τους, και να ανταγωνίζονται για την τρίτη θέση πήρε μπόνους δευτερόλεπτα. Η ηγεσία του πριν από Arue και πάλι αυξήθηκαν ελαφρά.

Leopold König τράβηξε στο δέκατο στάδιο της ανδρικής τάξης, η οποία έχασε πάνω από 5,5 λεπτά. Στο τέλος, είναι ο πέμπτος ποδηλάτης Gira, ενώ ο άνθρωπος για τον οποίο θα είναι πλέον Sky αναπνεύσει.

Ρωμαϊκή Κρέουζιγκερ πήρε την απώλεια αντιστρόφως 5:33 λεπτά και να κατέβει από το 9ο έως 12οαντί της συνολικής κατάταξης.

“Πληρώσαμε λίγο για χθες, έχω ένα ελαφρώς τραβηγμένο γλουτιαίο μυ μετά το χρόνο μου”, δήλωσε ο Kreuziger. “Αλλά ελπίζω να περάσω αύριο και να το βάλω μαζί με τον φυσιοθεραπευτή. Είναι σημαντικό ότι ο Alberto ήταν αρκετά ήρεμος στο μέτωπο σήμερα. “