Енглеска је победила Unibet са четри виктима да би освојила трећи ОДИ и серију

<п> Енглеска је победила време, статистику и властите одсутности како би запечатила импресивну серијску побједу над Бангладешом, срушивши 278 са шест виктива у Цхиттагонгу. </п> <п> Да је утакмица одиграна била је чудесна, с обзиром на одлагање 44мм кише у 24 сата пре 6 сати на дан утакмице, а киша је коначно прекинута само два сата пре почетка, што се догодило брзо.Подједнако импресиван је и највећи хит у Енглеској у Бангладешу, на терену где је пре тога било више од 226, без икаквих првих најбољих четворица, само три Unibet дана након понижења њихове капитулације у Мирпуру. Јос Буттлер каже да је Енглеска ОДИ победа серије у Бангладешу је “изузетно задовољавајућа”. Прочитајте више .

Сам Биллингс и Бен Дуцкетт, млади потисници, поставили су трку, а Бен Стокес и Цхрис Воакес, релативно старим рукама, завршили су: славне вожње Бангладеша од шест домаћих ОДИ серија побједа је готово. </п> <п> Биллингс је план за врло модерног крикетера. Одвели се у иностраним лигама да прошири своју игру и увек се гура на границу са тренерима за фитнесс у Енглеској.Као тинејџер, одликовао се у сваком спорту који је покусао – као што су рекети, који су заобишли гумене зглобове – док је одбио и суђење у Тоттенхам Хотспуру. Све ово и његова дрскост амбиција и заразни ентузијазам (он чак носи пиће са густо) комбиновали су како би се осигурало да је Биллингс научио све снимке у књизи и развио пуно Unibet тога које нису.

Биллингс је сазнао да игра у уторак (он би заменио Џејмса Винцеа, ако је Јасон Рои опоравио од четврте повреде) и није био изненађујуће неодржаван отварањем, улога коју је испунио када је први пут играо за Кент, али је ретко од тада. Поред њега, Винс је укратко прскао са прелепим погонима кроз поклопац и испод земље, само да падне када је поново постављен.Алек Халес може лако спавати, његово место сигурно. </П> <п> Са минималном шумом Биллингс је имао девојака ОДИ 50, која је у великој мјери састављена у православљу, али повремено није, као што је неспретно протерао шест Масхрафе Мортаза, са којим уживао је у изврсној борби, укључујући и тренутак када су се налазили једни на друге. Биллингс је фино искористио, експлоатисао празнине и трчао. Пошто су се суочили са пет тачака од Таскина Ахмеда, ухватио га је са мосаддеком Хоссаином; Биллингс је провео пет секунди на својим хаосовима, док се бранио сам, али на 127 за два – који су дијелили 63 са Винсом и 64 са Дуцкеттом, Unibet напустио је Енглеску на добром месту и искористио прилику.

Када је капитен Јос Буттлер је говорио о Биллингс-у, могао је да се опише: “Сем је дуго био око групе и био је несретан што више не игра.Замолио сам га да отвори данас, мислио сам да је одиграо фантастично добро.

“Разговарали смо на почетку серије о њему као некоме ко би могао да отвори баттинг и стил крикета му одговара, покушавајући увек гурајте границе. Неко као Сам може да се заглави као момак који може да заврши са ињекцијама и да се суочи са 40 лопти, док ако пада за 120 лопти, он ће постићи више од 170. ”

Дуцкетт је такође показао шта фино изгледа и колико дубока Енглеска развија. Био је типично пунцхи током својих педесетих серија, насир Хоссаин-а за шест, док је лаппинг, реверсе-свеепинг и сечење окретао штрајк. Он је постао друга шахифа Схафиул Ислам, који је шутирао голману, након што је Јонни Баирстов био преокренуо онај који је склизнуо.Буттлер је одиграо мирно камо пре него што се сјео на Мортазу (без слања), у чијој је сљедећи над Моеен Али плоппед до средине. Са седам преосталих преосталих 42 играча је било Unibet потребно.

Завршетак Стокеа, који је већ имао шест крава, а Воакес није био без аларма. Воакес, између две раскошне покривне јединице, био је тешко опуштен када је склизнуо Таскин, али су завршили посао, са 13 тих лопти да би се уштедели. Упркос добробити Бангладеших спинера који се суочавају са росом, ово је постигнута потеривања застрашујућег укупног броја.

Иннингс домаћина била је прича о врху и репу, са распадом између.Након што је Енглеска поново изабрана за поновљену лоптицу, лопта је привлачна за Имрула Каиеса и Тамима Икбала – који су постали први играч Бангладеша који је достигао 5000 ОДИ трчања – док су се кладили на 80 пре него што је Каиес постао нестрпљив и послао Стокес – право на квадратну ногу. Јужна Африка побијала Аустралију упркос Давид Варнер-у 173 у финалном ОДИ-у. Прочитај више Моеен, а посебно Адил Расхид, обојица су одмах пронашли огроман турнир, уживали су у профитабилним поподневима. Рашид је ударио у прву, кратку, оштро окретну гузу, присиљавајући Тамима да се спреми за једноставан улов на насловној страни.Махмудуллах је брзо пао на сличан начин. Након што је поделио 54 са Мусхфикур Рахим, Саббир Рахманова иницијатива је завршила (као отварачи, са педесетим позивима), док га је Расхид преварио и Батлер је оштро ухватио. Након што је голман случајно зауставио Схакиб Ал-Хасана из Моеен-а, Рашид је одбацио Хоссаин-а, који је потопио пуно трагања у полувремену. Вицкетс нису били лепи, али их је било пет за Енглеске спинере и, пресудно, њихова 20 екипа кошта само 85. Рахим и Мосаддек су кренули у напад на 85 од 71 да би возили укупно на 277, што је изгледало доста . Моссаддек се окреће кроз тачку, док је Мусхфикур плакао до дубоког квадрата до педесетих (лопта након што је Стокес бацкао дуго на дну), и скупљала стилско.

На иннингу пуцати гомилу, очигледно статс- чудовиште, биле су дивље.До тренутка када је Воакес покренуо Схафиул по тлу за серијску запечатку шест, они су ћутали и изашли. Можда их нису ценили у то време, али су гледали како брилијантан, напети ОДИ завршава сјајну, напету ОДИ серију. </П>