Лее Вествоод још увек жели да буде капитен Европе за Unibet 2020. године

<п> Није одустао од наде да се игра против Сједињених Држава по 11. пут, што је уједно и резултат свог првог партнера из Ридер Купа Ник Фалда. Енглезу, 43, такође је потребно 2½ поена да би Фалдо прешао на европског рекордног стрелца на двогодишњем такмичењу након што није успео да освоји било који од својих три утакмице у поразу у Хазелтину пре ноћи. </П> <п> Вествуд признаје да је прошле седмице покушао “обрисати Ридер куп” из главе на Алфред Дунхилл Линкови шампионату, али бивши свјетски Но1 није могао избјећи питања на тему пред британским мајсторима, који су у току у Гровеу у четвртак .

“Мислио сам да је добра недеља.Мислио сам да су оба тима добро играла “, рекао је Вествоод, који је био једна од три дивље карте које је изабрао Даррен Цларке, капетан европске екипе, у Хазелтину. “Американци су нам учинили оно што смо им радили Unibet последњих 20 година. Прихватили су пуно добрих путова и вероватно били више од нас. Не пуно у теби до зелене боје. Било је добра атмосфера за игру, као и генерално, и да, мислила сам да је то добра недеља. “Ридер Цуп 2016: САД је победила на победу док је Рори МцИлрои и Европа победили на прагу. Прочитајте више

На питање да ли још увек жели да буде европски капетан у Вхистлинг Страиту у 2020. години, Вествоод је рекао: “Да, мислим да је тако. Сигурно не бих желео да будем капетан следећи пут. То је прерано за мене, али мислим да је 2020 дефинитивно на мом радару.За то има пуно кандидата, али сигурно ћу ставити моје име у ринг. То бих волео да урадим.

“Играо сам 10 и био свједок 10 различитих облика капетанства, тако да сам прилично квалификован да будем капетан, мислио сам. Играо сам Unibet пуно у томе и волео бих да се опет свиђам, али ако не могу поново играти, волео бих да обавим улогу асистента капетана, видим шта се дешава иза сцене, иако сам пуно платио пазња на оно сто су Даррен и асистентски капетани радили ове године. “Мислим да не морате увек бити капетан асистент-а пре него сто сте капетан, али то вероватно помазе.Англији Анди Сулливан такође није успио освојити бод на Хазелтину, 30-годишњака која је изгубила на отварању фоурсомес-а заједно са Рори МцИлрои-ом против Пхил Мицкелсон-а и Рицкие-а Фовлер, а потом је у недјељу премлаћивао Брандт Снедекер.

“Осећам се као да је пуно тежине са мојих рамова сада са Ридер Купом Unibet учињено, могу покушати да се вратим на побједу начине “, рекао је Сулливан. “Лепо је вратити се и припремити се и покушати да освојим турнире и не размишљам о томе колико ће поена о меритима покупити, а ствари ће ми се свидети.” Даррен Цларке позива Европу да се одупре аларму због пораза у Ридер Купу Прочитајте више

Рекао је о искуству Ридер Купа: “Мислим да је то једна од ствари које сви желе играти пет утакмица, што се неће догодити.То није вероватно за то. Очигледно се појављују различите ситуације, а нажалост то је једна од ситуација у којима смо били иза, а Даррен је морао да пошаље тим који је мислио да ће нас водити испред.

“Тешко је бити капетан. Мораш доносити тешке одлуке, а ако би о Unibet тишло, сви би смо стајали овде, рекавши Даррен је геније, али није.

“И били смо као тим, без обзира да ли ми играмо једну или две утакмице; ми смо тамо као тим који освајају као тим. Нажалост, изгубили смо се као тим, али ми стојимо раме до рамена као што је рекао Дарен, и ми стојимо његовим одлукама. “