Нортхуг: онај који је победио Бауер. Сада је у кућном притвору

može biti slučajnost, ali na Floridi sada vjeruju u čudotvorne moći Češke 43letého napadača. Ovo poređenje je definitivno zanimljiv -. Panthers u zadnjih devet utakmica prije pojave Jágrovým postigao 11 puta u dva kući duelima s njim u skupštini zajedno devet golova i outshot svoje protivnike 73:37

Kao rezultat toga, sada je ponovo na Floridi igra plej-ofa, napredak na položaju (držeći je Boston) u istočnoj konferenciji izgubio dva boda. Nakon četiri poraza, ekipa pokupila u nedjelju s Jágrovým doprinos kod kuće savladao gradskog rivala, po prvi put od sezone 2011/2012.

“On stvarno igrao dobro”, rekao je trener Gerard Gallant njegova nova zvijezda. “Cijeli napad je dobro igrao.I to je poenta – vi uživati ​​igrajući i ekipa ide ”

On je Jagr nakon utakmice zasluge skromno odbio, a neki slave pokušao da prenese mladim drugarima AleksanderA Barkova i Jonathan Huberdeaua

<.. “Nismo imali treninga, ali momci mi to olakšavaju. U subotu smo imali sreće, iako smo stvorili dosta šansi, nismo ga. Rekli smo: “U redu je, mi ćemo samo dati sledeći cilj.” I uspjeli smo “, rekao je češki” 68 “prekomorskim novinarima.

Jagr otvorio bodovanja u 11. minuti uz malo pretjerivanja, može se reći da je prvi gol u novom klubu pomogla činjenica da on nije tako brzo .

kontranapad popela na drugu liniju, već da žurno da se pak u pravo vrijeme.Profesor Trefa.

“Stvarno ne gledam ciljeve sada. Moj cilj je drugačiji. Došao sam da pomognem timu u odbrani, “rekao je Jagr. “Za nas je počelo igranje. Imamo 19 utakmica za završetak, to će biti uzbudljivo. Nadam se da ćemo igrati kao ove dvije utakmice i da vidimo gdje nas je to i dobije. ”

Slavni češki hokejaš ali pojedinačni postignuće u nedjelju utakmicu morao navijati. Slomio je niz od osam utakmica bez tačke (najduži u NHL) je postigao nakon deset utakmica i postigao dva poena, prvi put od 3. januar kada je pogodio za New Jersey hat-trick protiv Philadelphia.

On je postao peti ekstra najbolji strijelac u povijesti NHL kada je pozvao 717. cilj legendarnog kanadskog Esposito.

način da se ode, Jaromir!