„Природни вођа“ Харри Кане неће бити омамљен улогом Спурса, каже Поцхеттино

Кане, који је траку на руци носио на нивоу Енглеске од маја прошле године, капетан ће свог клуба у одсуству Хуга Ллориса, који је пре две недеље ишчашио лакат у Бригхтону. Очекује се да се Ллорис неће вратити на тренинг пре краја године. Кане је похваљен због зрелости коју је показао у понедељак када је Енглеска два пута прекинула игру у квалификацијама за Еуро 2020 против Бугарске у Софији након расистичког злостављања . Почетино верује да Кејна, који већ сноси терет ослањања на постизање голова Спурса, неће притискати притисак да их извуче из пада.

Тим је победио у три меча ове сезоне, а у суботу се суочава са Ватфордом у успоменама на ударање 7-2 од Баиерна из Минхена и пораз од 3: 0 у Бригхтону.Н’Голо Канте: много више од самог везног играча Премиер лиге | Барнеи Ронаи Прочитајте више „Харри је постао природни вођа“, рекао је Поцхеттино. „Хуго ће нам недостајати неколико месеци и важно је да се Харри појача. Не треба да осећа превелики притисак, већ само да би се понашао природно. Када то радите, ако сте природни вођа, не осећате одговорност.

Проблем је ако треба да делујете. Ако нисте прави вођа и ако требате да делујете, трошите енергију размишљајући: „Како да се суочим са овим проблемом?“ Чини се да је међународна пауза ревитализовала Поцхеттино-а, који је позитивност пројектовао као он се осврнуо на своје учешће у вежбању „кутија“ у четвртак на тренингу. „Летим“, рекао је. „Играо сам боксеве 10, 12 минута и колико пута сам ушао унутра? Ни једном.Ко је био са мном? Тоби, Јан, Тангуи, Моусса Сиссоко, Давинсон Санцхез, Фоитх, Харри Кане, Винкс, Серге Ауриер и Скиппи [Оливер Скипп]. Тхе Фивер: пријавите се и добијте нашу свакодневну е-пошту о фудбалу. „Кључ је пружити тиму заједништво, смиреност и веровати у њих. Да бисте желели да играте, потребно је да осетите слободу, да се играте срећом, борбом и енергијом. Најважније је не размишљати о последицама. Мислим да ће се наш наступ поново вратити. Пронаћи ћемо начин за победу у играма. Победа је најбољи лек за све. “