Филип Колшрајбер беатс Паул-Хенри Матхиеу да победи Генерали Опен

Блог  Од Серена Вилијамс победивши Кеи Бисцаине саобраћај бициклом пре неколико година Новак Ђоковић узимање јутарњу вожњу пре него што Вимблдона полуфиналу, тенисери су успоставили богат и често успешну традицију јахања пут ка успеху. Филип Колшрајбер, који живи локално и циклус свим својим утакмицама, додао да то прилично чудан обичај на црвене глине Китцбуела победивши француског квалификација Паул-Хенри Матхиеу у три сета да освоји Генерали Опен.  nekoliko хоме комфор јасно да учини чуда за 39.-рангирани Кохлсцхреибер.Три од његових шест АТП Тоур победа су дошли на немачком тлу, и његов 2-6, 6-2, 6-2 над Матхиеу у Аустрији раније ове године прати серију у финале у Минхену Опен, догађај где има два пута био првак. 31., можда неће бити превише више таквих прилика напред за Бавариан, и био је разумљиво жели да ужива у тренутку.

 

“Виннинг овде је веома посебан за мене”, рекао је он. “То је луда ствар о тенису. Ја сам напорно ове сезоне, али је изгубио многе блиске сусрете да ме повреди. Али сада сам сам супер задовољан. ”  То није био случај након отварања пола сата, јер је то био 109. рангирана Матје, који је био на свом мотору брже.Игра своју прву финалу од 2009. године, када је изгубио од Николаја Давиденка у Хамбургу, Француз сломио два пута да тврде првом сету у злокобне начин. Али прекид у првој утакмици другог сета чинило да се населе Кохлсцхреибер, који је ишао на пасти само три поена на свој сервис до краја сета.  “Нисам био довољно лабав и превише играо много кратких лопти у првом сету “, рекао је Колшрајбер. “Успио сам се паузу у другом сету, и то ми је помогло да нађем ритам.”  Он је додао: “Веома сам срећан што сам освојио турнир, то не деси пречесто у каријери.

 

Проводим доста времена овде у Китзбухел, ја знам људе и сви су веома пријатељски. ”  За Матхиеу, који је понуду за постизање ретку подвиг освајање АТП Тоур титулу са релативно скромним позицији на АТП листи, разочарење пораза је барем делимично ублажити врсти стазе то мора да се чинило да сном кад је пропустио целу 2011 сезону због повреде колена.  “sjajno је вратити се у финалу “, рекао је Матхиеу. “То је било тако дуго.”  Он је додао: “Увек је тешко изгубити, поготово у финалу. Остао сам без гаса сигурно, али сам дао све од себе и ја сам срећан са својом недеље. Ове недеље ми је дало самопоуздање за другим турнирима. Знам да могу опет доћи коначна. “