Шта нуди Лига: прво против друге, Спарта на репутацији, борба за спасавање


Јихлава ће покушати да изгради последњу победу домаћина са Храдец Кралове у Теплицама и да нападне прву победу прве сезоне.

“За нашу психу, у прошлом колу било је важно да победимо над Храдец Кралове, што нас је подстакло да додамо мотивацију, а наш циљ је такође постићи добитак поена у Теплицама”, рекао је тренер Јихлаве Мицхал Билек.

Други планови су, наравно, капетан Теплице Адмир Љевакович: “Али, време је да у потпуности стигнемо. Морамо почети да победимо код куће.”

Бохемијанци чекају гол за 446 минута и црна равнотежа жели да се заврши у Јаблонецу.

“Близу смо успјели у Спарти, а Словачко је поново побиједио, али се није понашао. Ми не радимо лоше, али ми недостаје продуктивност. Сада морамо учинити све од себе да максимално искористимо наше џокове за Јаблонец и Брно”, рекао је Мирослав Коубек, тренер Мирослава Коубека, рекао је.

Јаблонец је охрабрен да победи над Спартом, али према тренеру Зденеку Клуцкију он схвата снагу свог противника: “Бохемија се представља са искреном игром, добрим покретом и колективним концептом. Они не пружају вријеме или простор противницима, и стварају личне битке.То је тим без већих звијезда који игра Чешки на неуобичајеном 3-4-3. Он је тешки противник и не дозвољавам некоме да потцењује било шта. ”

Пријатан меч чека тренера Брна Сватоплука Хабанцеа, који је дуго и успешно водио Словачко.

Биће чудно осећање за мене да се играм против тима у којем сам већ четири године. Наш циљ је играти добру игру и не играти. Ако изађе, узмите три поена. Пораз би био разочарење за мене “, рекао је Хабанец.

“Брно је ушао у пролећни део лиге врло добро, потврдио је своје квалитете жребом у Теплицама и победио домаћин над Либерецом. Утакмице са Збројовком су увек подтекс занимљивог дерби.Оур циљ је задовољити навијаче од куће победом , рекао је Мицхал Кордула, асистенткиња тренера.

Млада Болеслав, који оцекује осам утакмица од октобра, има везе са Храдец Кралове. “Желимо да победимо на крају пролећне сезоне, али ће екипа бити изузетно тешка, за коју је свака тачка важна за спашавање лига”, рекао је Мартин Сведик, тренер Младе Болеслав.

, јер је након посљедњег круга пао на претпоследно мјесто, што значи спуштање у другу лигу.

“Могу рећи да се расположење у кабини бори, осећам одлучност да побољшам резултате до сада”, рекао је тренер Милан Фриммел. / п>

Спарта је узбуђен у пролеће, што је допринијело разградњи Европске лиге са Ростовом и одласком кључног играча Борка Дочкала. Последњи пут је изгубила у Јаблонецу 1: 3, тако да има дом против Дукле да то поправи. Међутим, истовремено је свестан чињенице да ће тим из Јулије бити непријатан противник.

“Дукла има добар улаз на пролеће, још увек не добија гол. Видим велику опасност у игри са стране, јер Дукла има изврсна крила Олаиинка и Милошевића, уз велику подршку екстремних бранитеља који су прошли кроз Спарту , Субмиттед витх Кушнир “, упозорио најсрећнији помоћник тренера Станислава Хејкала. Чак и Дукла не жели да се задржи у вези са Спартиним неувјерљивим наступима, како је Јарослав Хинек, тренер Дукли истакао: у Спарти због њиховог наступа је тешко предвидјети. Резултат Јаблонец је огромно погрешно. За нас то значи максималну концентрацију. Верујем у веома занимљиву утакмицу.

Посебан меч ће бити за Нестор Албиацх, који је дошао у Спарту у зиму само из Јулиска.

“Мало сам нервозан Можда је капетан Марек Ханоусек мој велики пријатељ Сигуран сам да ће ме приметити довољно на терену и то ће му бити чудно. Видећемо да ли ће ово бити пријатно искуство за мене у суботу или не “, рекао је шпански нападач.

Важан меч чека Либерец, који је још увијек намочен у спасилачким биткама и може се значајно побољшати у односу на последњи Прибрам. п>

“То је домаћа утакмица коју треба савладати и побиједити. Нема мјеста гдје се враћати. Морамо коначно ставити гол у лигу и управљати њиме”, рекао је тренер Јиндрицх Трпишовскы до својих надређених.

Међутим, Прибрам је изгубио код куће 1: 8 са Словима и играчи су одлучни да надокнаде за Либерец.

“Играли смо као дијете против Славије, али то је само још један пораз, па морамо да га узмемо. Без обзира да ли је било 0: 1 или 1: 8. Изгубили смо, завршава се. добити неке поене, немамо ништа друго “, рекао је искусни везњак Јан Резек.

Директан дуел на првом месту на столу. Славија ће дочекати други Пилсен.

“Победа ће сигурно бити добра, али мислим да овај меч неће одлучити ко ће освојити титулу. Побједник ће се помјерити и добити предност, али још увијек има много бодова у игри”, рекао је Јарослав Шилхавы, тренер клуба, рекао.

Тим фр