1xbet pariuri online bonus inscriere

1xbet pariuri online bonus inscriere

Mijloace de plata

La 1xbet există o varietate de metode de plată diferite pe care le puteți utiliza pentru a depune și retrage banii.

Pot fi utilizate mijloace tradiționale precum plata prin Visa, MasterCard și Maestro, precum și portofele electronice precum PayPal, Neteller și Paysafecard.

Pentru aceia dintre voi care doresc să utilizeze transferuri bancare, acest lucru este posibil și, deși timpul de așteptare este de obicei mai lung. Veți fi fericiți să știți că nu există absolut nicio taxă pariuri online bonus inscriere pentru niciuna dintre tranzacțiile efectuate.

Pentru fiecare metodă de plată, alta decât transferurile bancare, care durează 1-5 zile, timpul de procesare a depozitului este complet instantaneu. În ceea ce privește retragerile de 1xbet, durează 3-5 zile pentru MasterCard, Maestro, Visa Card, PayPal și Diners Club International.

Dacă doriți să vă recuperați banii mult mai repede, vă recomandăm să utilizați Neteller și Entropay, care necesită doar 1-2 zile pentru procesare. Rețineți, însă, că Neteller și Entropay nu pot fi utilizate pentru a solicita bonusuri de bun venit.

Promoții și concursuri

În ceea ce privește promoțiile, nu există doar oferta de bun venit la această casă de pariuri online. Ceea ce plasează această casă de pariuri peste restul este adesea capacitatea sa de a-și recompensa utilizatorii cu alocarea de noi bonusuri pe tot parcursul anului.

Gama de promoții 1xbet este destul de completă cu oferte diferite. Dacă sunteți un fan al golfului, pariul Golf Free este perfect pentru dvs. Când plasați un pariu pe un Tur European sau un singur pariu din Turul PGA, iar jucătorul dvs. termină pe locul 2 sau pe locul 3 în competiție, atunci veți primi o rambursare gratuită a pariului de până la 25 de euro.

Pariorii mobili vor fi, de asemenea, recompensați cu pariurile gratuite de loialitate mobilă disponibile pentru cei care pariază aproape 200 USD în fiecare lună.
Navigare

De la lansare, 1xbet a optat pentru o reorganizare majoră a site-ului său web, concentrându-se pe simplitate.

Site-ul web 1xbet are un aspect foarte elegant și modern, cu un fundal de culoare neagră foarte curat. Designul de aspect foarte simplu și ușor de utilizat se adresează atât amatorilor care sunt noi în pariurile sportive, cât și celor mai experimentați pariori.

În plus față de pariurile sportive, casa de pariuri oferă și multe alte servicii, precum cazinou, poker, bingo și jocuri online.

Accesibil în toate colțurile lumii, site-ul web 1xbet este disponibil în mai multe limbi, inclusiv engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă și chiar rusă.

Mobil

Aplicația 1xbet merită, de asemenea, o mențiune specială prin adoptarea aceluiași aspect ca și versiunea web. Casa de pariuri online încorporează, de asemenea, aceleași opțiuni de plată și retragere, permițând oricărui jucător să parieze după bunul plac oriunde și oricând dorește.

Toate opțiunile de pariere sunt plasate într-un singur loc împărțit în categorii clare, inclusiv meciuri pre-live și în joc. Cu promoții disponibile exclusiv pe mobil și disponibilitatea aplicației sale pe iPhone și Android, 1xbet și-a pus în joc jocul pentru a rămâne la tehnologie.

Mică opțiune suplimentară: puteți urmări și interacționa cu 1xbet pe rețelele sociale prin Twitter și Facebook.