49ers’ reise fra Super Bowl å uttale kaos

San Francisco 49ers endte sitt siste kapittel av kaos på fredag ​​etter å slippe dyktige linebacker Aldon Smith etter at han ble arrestert torsdag etter mistanke om kjøring under påvirkning, hit og løpe og hærverk. Lagets trofaste fans er raskt blitt frustrert over dagens tilstand for en tropp som for to år siden var fem kilometer fra seriens sjette Super Bowl-tittelen.

“Jeg kan føle med teamet for å gi ham sjansen “, sier Peter Abela, en trener på en San Francisco advokatfirma og en Niner fan. “Hans situasjon burde ha vært vurdert dypere og raskere.Avgjørelsen av teamet til å la ham gå burde vært gjort mye tidligere “

Across Betsson San Francisco og ned til Santa Clara -. Hjemmet til lagets nye Levi stadion – det er en voksende følelse av kaos som har omsluttet 49ers i løpet av de siste årene.Torsdagens hendelse markerer 12. gang en San Francisco-spiller har blitt arrestert eller hadde anklager mot ham siden januar 2012, de fleste i NFL.

Mens Abela mener teamet kan ha ting under kontroll i garderoben, “det er ganske klart for fans og media dagens eierskapsgruppen ikke gjør gode beslutninger for betterment av teamet.”

Smiths problemer med loven er ikke ny, og kan dateres Betsson tilbake til januar 2012 da han ble arrestert for fyllekjøring mistanke. At avgiften ble redusert til hensynsløs kjøring. Så i 2013 ble han igjen tiltalt for fyllekjøring. Han tapte fem kamper den sesongen etter inn et rehabiliteringssenter.Som et resultat av at pågripelsen ble han suspendert ni kamper på begynnelsen av 2014-sesongen.

Smith, en tidligere første runde utkast plukke som 49ers valgte syvende sammenlagt i 2011 Betsson, er den andre høy- profilen spiller å ha blitt dumpet av teamet i år etter linjespiller Ray McDonald, som var siktet for vold i hjemmet.

Hovedtrener trener~~POS=HEADCOMP Jim Tomsula fortalte reportere at til tross for Smiths utgivelse, vil organisasjonen gjøre hva den kan for så Smith kan “støttet og hjulpet”, og legger til: “Han skal ikke gå denne veien alene, og som kommer fra eierskap ned. Vi er ikke bekymret for fotball.Det har ingenting å gjøre med fotball.”

I en kort uttalelse på fredag, sier laget at‘selv om han ikke lenger er medlem av dette teamet, vår støtte og bekymring for ham vil fortsette.’ denne artikkelen ble endret 26 mai 2016 som et resultat av en fakta-sjekker etterforskning. Sitater som ikke kan verifiseres har blitt fjernet. Overskriften i artikkelen har også blitt endret for å fjerne en ubekreftet sitat.