888sport pariuri sportive ponturi

888sport pariuri sportive ponturi

Cu toate acestea, pentru retrageri, înainte de a continua, trebuie să trimiteți prin fax sau prin e-mail o copie scanată a documentului oficial de identitate (de exemplu permisul de conducere, pașaportul sau cartea de identitate). Acest lucru este necesar doar la prima retragere și exclusiv în interesul dumneavoastră. Cu toate acestea, după cum este descris mai sus, metodele de retragere și de depunere pentru acest bookmaker sunt cele mai răspândite pe piața de pariuri on-line italiene și mondiale. Inutil să spunem că plățile online sunt cele mai rapide, în timp ce transferurile bancare și cecurile durează mai mult.

Din fericire, de securitate pentru tranzacțiile 888sport este impecabil, datorită criptare „Wirecard lui bitRSA-2048/448-bit Blowfish“, care, în general, este mai bine să criptare SSL pe 128 de biți, utilizat de multe alte site-uri. Un sprijin mare, prin urmare, în ceea ce privește securitatea datelor sensibile ale fiecărui client, procedurile de ușor și mai rapid, atât pentru depozite și retrageri și multe altele.

* N.B. Pariați sau jucați întotdeauna cu responsabilitate și cu moderare.
Sponsor sponsor de Milano, Juve, Real Madrid și Barcelona
Din 2006 până în 2010 888sport a fost sponsor al tricoului A.C. Milano, cel mai numit club de fotbal din lume cu cele 18 trofee internaționale. Punctul culminant al acestei sponsorizare a fost triumful în Liga Campionilor, urmata de triumfă în Super Cupa Europeană și Cupa Mondială Club. Aceasta colaborare nu este limitat la un marcaj pe un tricou de fotbal, pariuri sportive ponturi 888sport fapt a organizat mai multe inițiative care vizează fani și le-a permis să trăiască experiențe și emoții unice: cum să urmărești confortabil meciurile live din lounge-ul 888sport și să organizezi întâlniri între unii fani și campionii lor preferați.

Din 2007, 888sport este sponsorul celui mai titrat club de fotbal din Spania: Real Madrid.
Nu numai că, timp de doi ani, 888sport a format o echipă câștigătoare cu Doamna Italiei, însoțită de Juventus în victoriile sale naționale și internaționale. Chiar și echipa cu cele mai multe titluri din Premier League, Manchester United, a fost destul de norocoasă să se asocieze cu marca acestui site de pariuri!

Încearcă să te uiți la secțiunea dedicată istoriei casei de pariuri pe care o găsești pe site-ul oficial? Puteți descoperi toate colaborările și sponsorizările dedicate numelor mari de fotbal, plus multe alte curiozități.

Introduceți 888sport
888sport.com jocuri de pariuri și cazinouri
Interfața site-ului este minimă și foarte elegantă, mai ales datorită aspectului grafic care se deosebește foarte mult de culoarea neagră. Navigarea este simplă, la fel ca orice altceva. Pe casa sunt meniuri derulante care apar doar atunci când merge pe ea cu mouse-ul, în cazul în care puteți vedea toate evenimentele și ofertele, în plus față de cea de a schimba setările personale și altele asemenea (desigur, trebuie să fi autentificat pentru dvs. profil personal pentru a face toate acestea).

Există, de asemenea, loc pentru pariuri în ultimul minut, cu cele mai importante evenimente viitoare privind scena sportivă italiană, cu cele mai jucate pariuri pe site, calendar și multe altele. Din meniul principal, puteți accesa orice secțiune a site-ului cu doar câteva clicuri. Dacă faceți clic pe Sport, de exemplu, direct direcționați către pagina dedicată pariurilor sportive, pre-eveniment. Pe 888sport live, cu toate acestea, intra în secțiunea de pariuri live, cu evenimente majore care au loc în prim-plan.

După cum am menționat mai devreme, pe 888sport nu numai că poți paria, dar și joci cele mai renumite jocuri de cazino online disponibile pe internet. Ruleta europeană, când pornesc porcii, piramida și multe altele, sunt disponibile prin flash, deci nu este nevoie să descărcați nimic, fie de pe un PC sau de la un telefon mobil. Pentru a închide, îmi amintesc de asemenea că 888sport, din meniul principal, vă oferă acces la una dintre cele mai bune platforme de poker online, folosite în întreaga lume, cu premii excepționale. Această platformă, spre deosebire de pariuri și cazinouri, ar trebui să fie descărcată pe site.

Promovarea B’inside
Anterior, am descris care sunt bonusurile binevenite și promoțiile active disponibile acum pentru noii clienți 888sport. Cu toate acestea, în plus față de 888sport bonus de bun venit, aveți la dispoziție, de asemenea, o altă recompensă, care recompensează numai loialitatea față de comunitatea 888sport Italia: vorbim despre b’inside. Altul este un program de afiliere la site care vă permite să acumulați “Punctele Market” în timp ce jucați online.

Ce sunt Punctele Market? Simplu, o serie de puncte pe care le obțineți și colecții pentru fiecare dintre jocurile dvs. și câștigurile obținute, cu valabilitate lunară și săptămânală (puteți verifica întotdeauna pagina dedicată). Odată ce ați atins un anumit prag, puteți răscumpăra recompense cu adevărat interesante. În plus, Casino, Poker și Bingo aderă la această inițiativă și vă fac să câștigați aceste puncte. Pentru a afla aici