A Ched Evans tárgyalás megmutatta, hogy a repce panaszosai még mindig a dokkolóba kerülnek

A fiatal női panaszosnak a szexuális viselkedéséből származó grillezésnek volt kitéve, ami visszafogott a 30 évvel ezelőtt.Ched Evans: labdarúgó, aki 19 éves nőt megerőszakolt az újratárgyalásban Tovább

Az a nő, akinek nevét illegálisan és liberálisan elosztották a szociális médiában évek óta, azt mondta, hogy egy sokkal erősebb ember áldozata volt, mint önmagában, profi labdarúgó Ched Evans – egy olyan ember, aki sikeresen visszavonta a nemi erőszakra vonatkozó elítélését egy hosszan tartó törvényes csata.

A labdarúgó 2012 áprilisában elítélték az asszony online fogadási megerőszakolását, mivel a 19 éves annyira részeg volt, hogy nem tudott beleegyezni a szexbe.De a pénteken befejeződött újratárgyalásban a zsűri másképp állapította meg: Evans-t nem találták bűnösnek abban az esetben, amikor a hozzájárulás továbbra is a központi kérdés.

A négy évvel ezelőtti meggyőződését követően Evans azért küzdött, hogy bizonyítsa, hogy azóta megsértették. Amikor az év folyamán elvesztette a fellebbezést, Evans támogatói, köztük partnerei milliomos szülei, béreltek magánnyomozót, felajánlották egy 50 000 font jutalmat az információért, és elmentek a büntetőügyek felülvizsgálati bizottságához, amely nem nyilvánosan ismertetett okból gyorsan nyomon követett Az Evans ügyvédjei két férfit hoztak létre, akik mindketten ismerték a labdarúgó körét, akik azt mondták, hogy az incidens előtti és utáni hetekben aludtak a fiatal nővel. vele a Premier Inn Rhylben.Különböző módon bizonyságot tettek arról, hogy szexuálisan szörnyű volt, azt követelte, hogy nehezebb lesz, és ugyanolyan szexuális pozícióba került mindkettőjükkel.

Ezek ugyanazok a szavak és szexuális fogadási útmutatók pozíciók, amiket Evans a rendőrségnek elmondott. 2011. május 30-i korai órákban a nő a szállodai szobában egy szexuális kapcsolatba került.Az általa elmondottakról szóló beszámolója szabadon hozzáférhető volt az interneten – amit a fellebbviteli bíróság tudott. a nő szándékossága, hogy aláássa a hitelességét. A kampányozók félnek, hogy az Evans-ügy megakadályozza, hogy a nők bejelenthessék a nemi erőszakot.

Baird segítette a büntetőeljárás visszaélésének megállítását célzó korlátozások kidolgozását: az 1999-es Ifjúság Az igazságügyi és bűnügyi bizonyítékokról szóló törvényt azért vezették be, hogy a bántalmazás során a női nemi erőszakos panaszosokról szabadon elfojtott mítoszok elleni küzdelemben hatékonyan helyezkedjen el a panaszos – a mítoszok, amelyek szerint a kegyetlen nők nagyobb valószínűséggel beleegyeznek a szexbe, és kevésbé hittek.

De a fellebbviteli bíróság bírói, a jogszabályban szereplő egyetlen kivételt kihasználva, az Evans-ügyben a szexuális viselkedés elszámolásai annyira hasonlóak voltak, hogy nem ésszerűen magyarázhatóak véletlenre.Megtagadták a meggyőződését és elrendelte az újratárgyalást, és a két férfi bizonyítékai először hallották a zsűri előtt.

Tehát az elmúlt két hétben a fiatal nő, akinek kellett ingyen fogadások mozognia háza miatt a társadalmi média kampány ellen, már alávetették a fajta bűncselekmény boncolás az ő erkölcsi és a szexuális viselkedés kampányosok remélték, hogy már rég elment.

Akár azt mondta a szavakat, hogy “szar nekem nehezebb „Két másik férfival a szex során a tárgyalás kulcsfontosságú részét képezte.

A bíróság két független tanút hallott, akik bizonyságot tettek a lányról, hogy nagyon részeg volt, szemüveges volt, és az éjszaka Evans-szel találkozott. . A törvény kimondja, hogy ahhoz, hogy beleegyezésre kerüljön, a nőnek vagy egy embernek szabadon és beleegyező képességgel kell rendelkeznie.Azok számára, akik nem világosak, ez azt jelenti, hogy nem az alkohol súlyos hatása alatt áll.A zsűri azonban, miután meghallgatta a bizonyítékokat a bíróságon, nyilvánvalóan nem volt meggyőző.

Tavaly az Alison Saunders, az államügyész igazgatója úgy döntött, hogy az erőszakos mítoszok makacs elterjedtségével foglalkozik. az 1980-as években – mítoszok, hogy a szociális média erősödött.

„A kapacitás azt jelenti, hogy valaki, aki súlyos alkoholfogyasztással vagy kábítószerrel befolyásolja… vagy aki alszik, előfordulhat, hogy nem tud beleegyezni a szexbe,” írta, hozzátéve: „Részeg ember lehet, hogy sebezhetővé válik, nem jelenti azt, hogy„ feleltek rá ”.”

Régóta aggodalomra ad okot, hogy az ügyvédek megpróbálták aláásni a nemi erőszaknak nyújtott védelmet a 41. szakaszban szereplő panaszosok, többek között a korábbi szexuális viselkedést orvosi jelentésekben bizonyítékként.

Sokan attól tartanak, hogy a Cardiff-korona bírósági eseményei azt jelentik, hogy a nők több szexuális magatartásuk megalázó, tolakodó és rosszindulatú szétválásának lesznek kitéve, amit a történelemre kellett volna utalni.