A gyakorlat remekül szolgál Írország szettje, Unibet számára

Robbie Brady megesküdött, hogy a következő két hónapot töltené el a holt-labda képességeivel, miközben felkészül az Euro 2016-os döntőbe. A 24 éves norvívi városi középpályás az elmúlt időkben az ír köztársasági alkotások nagy részét bízta meg, és meg fogja Unibet őrizni, hogy Franciaország nyáron kulcsszerepet játszik Franciaországban.

Brady azt mondta: “Az én munkám a csapatban percben – nem az egyetlen feladatom – az, hogy szetteket készítsenek, amikor megérkeznek, ezért nagyon fontos számomra, hogy pontosan ott járjak, különösen ilyen versenyen, Unibet amikor ilyen lehet a különbség.Chris Coleman a “kockázatos” Wales elleni, 2016-os, az Euro 2016-os tesztet ismeri Ukrajnában. További információk

“Ha csak helyeztem ott és tartom jó területekre, esélye a gólszerzésre.Most a nyárig gyakorolok, és remélem, hogy néhány jóat és néhány emlékezni fogok. “Brady éppen akkor tett péntek estén, amikor a második perc sarkát segítették védő Shane Duffy a középső védelmi partnere, Ciaran Clark számára, hogy az egyetlen gólt szerezzen az Aviva Stadionban 1-0 barátságos győzelemért Svájcban.

Azt mondta: “Ez az én munkám, , de minden hit a két Unibet fiúnak megy. A nagy Duffy hatalmas jelenléttel van benne, és a fejét a dolgokra helyezte, mivel ismerem őt. Tudtam, hogy jó helyre teszem-e, ráébredhet és kaphat egy esélyt.Clarky ugyanabban az időben volt, és jól sikerült. ”

A kereskedelemben egy középpályás, a korábbi Manchester United szélső Brady szintén keresett baloldali keresetet az országában a legutóbbi időkben, és ott állt a svájci ellen.

Szabadon elismeri, hogy kötelességeit védeni kell a munkáján, bár örömmel játszik, ahol Írország főnöke Martin O “Neill azt akarja, ha azt jelenti, hogy ő a csapatban. Brady azt mondta:” Megkérdezték tőlem, hol szeretnék játszani és mit gondolsz, mit fogsz játszani? “de nem érdekel, hogy őszinte legyek. Játszani fogok balra, játszom a bal középpályán – pillanatnyilag, nem igazán Unibet kedvelem.Örülök, hogy játszani fogok, és minden játékot élvezek, és unibet fogadás bónusz visszajövök és játszok itt. Fantasztikus játszani a hazai közönség előtt, és biztos vagyok benne, hogy ez lesz otthonos tömegnek érezzük magunkat, amikor odamegyünk oda. Nagyszerű hangulat lesz. Brady és csapattársai most kedden játszanak a dublini szlovákiai játékban, mielőtt visszatérnek a klubjukba, és ebben az esetben a Barclays Premier A bajnoki túlélés az euró bevezetése előtt megy végbe. Mindazonáltal ezt úgy teszik meg, hogy O’Neill első számú férfiakból álló csoportja csak egy.Stoke csatárának, Jon Waltersnek be kellett ismernie a vereséget, amikor megpróbálta megakadályozni egy kis hamstring törzsét, míg Kevin Doyle csúnya csapást szenvedett az ő sarkában a svájci védő Timm Klose előtt álló kihívással, és nem fog szerepet játszani a műtét után , bár azóta megerősítette, hogy hetekig képes Unibet újra elindulni.

Az ő helyettesítője, Daryl Murphy, később egy szűk fésűs izmokkal hagyta el a pályát, és kizárták, és a kapitány Robbie Keane kacskaringójának problémája, amely nem mutat semmiféle gyengülést, Shane Long Írország egyetlen elismert csatára.