Aston Villa konačno je pobijedila domaću ligu Bet365 zahvaljujući vrataru Crystal Palacea

Prošlo je dosta vremena – točnije 157 dana – ali pričekajte konačno za navijače Aston Villa koji su se napokon sjetili kako se osjeća pobjeda u utakmici Premier lige.Wayne Hennessey im je dala više od pomaganja u noći kada je Joleon Lescott otišao na neki način popraviti štetu koju je učinio njegovu ugledu u onim neugodnim prizorima u subotu Wycombe Wanderers. Uključen u ružnu svađu s Villa navijače u Adams Parku nakon što je sudjelovao u prilično bizaran igra koja je uključivala vidjeti kako daleko mogao pljunuti svoje žvakaće gume dok je Bet365 sjedio na klupi, Lescott odlazi od zla do heroja za nešto više od 72 sati s dragocjenim ciljem koji je dao Rémi Garde svoju prvu pobjedu otkako je preuzeo menadžera 3. studenoga. Štrajk Dulka Dummetta zarađuje Newcastlea protiv Manchester Uniteda Više

Kapetanova kapetana zaglavila se preko linije – Lescott je vjerojatno mogao probiti štap Wrigley dalje – i Hennessey će neprestano razmišljati o tome kako je napravio loptu izgleda poput sapunice dok se protrljao iz njegovih ruku i kroz noge, a besmislena tehnologija Bet365 potvrdila je neizbježnu.Ipak, sve što je bilo važno za Villu bilo je da im je cilj bio da podignu rijetke tri boda – protiv divno razočaravajuće palače, koji je izgledao čudno iz nekog razloga i, u riječi Alana Pardewa, “nikad nije stigao” / p>

Da bi ovaj rezultat bio u kontekstu, Garde je prva pobjeda kao menadžer na 11. pokušaju, a prvi put da je Villa osvojila u ligi kod kuće u osam mjeseci, protežući se do vremena kada je Tim Sherwood zadužen je klub Midlands veseli konačni FA kup i bio je Bet365 optimizam oko tog mjesta.

U raspoloženju se kasno okrenuo i vjerojatno je da će ova pobjeda biti vrlo važna malo u velikoj shemi stvari, ali barem je pružila fanovima vila s nečim veseljem.Gardeova strana ostaje osam bodova preostalih 17 preostalih igara i još uvijek zahtijeva manje čudo kako bi se izbjeglo ispadanje, ali dojam je na kraju bio da je oblak podignut.

Na pitanje je li Lescott dugovao obožavateljima izvedbu nakon svog dijela u onoj čudnoj igri žvakaće gume s Bradom Guzanom, Garde je odgovorio: “Možda. Najbolje mu je postaviti pitanje. Ne mogu odgovoriti za njega. Da budem pošteno, nisam razgovarao s Joleonom o ovim Bet365 stvarima.Zadovoljan sam načinom na koji je odgovorio večeras, ali ne i odgovor na ovaj [incident] – odgovor u vezi s činjenicom da je iskusan igrač i on bi trebao biti vrlo važan za ekipu. ”

Veliki pitanje za Villu je da li ova pobjeda može biti platforma za nešto veće – ako ne i nevjerojatan veliki bijeg, a zatim barem poboljšanje rezultata – i možda predstavlja prekretnicu u njihovoj jadnoj sezoni. “Nadam se [to može]”, rekao je Garde. “Moramo ostati vrlo ponizni jer je to samo tri boda. Daleko smo od onoga što svi želimo. Nadajmo se da nam ova Bet365 najbolja online kladionica pobjeda mogu dati malo više povjerenja. Ali ne samo pobjedu; način na koji smo igrali večeras nisam vidio dno tima – razlika između palače i Aston Ville nije odražavala stol.Želim da mi igrači budu sigurniji i nadamo se da će to biti ono što će se dogoditi. “To je bila poštena procjena jedne noći kada je Villa igrala s duhom i postala svjesna dok je igra nastavljena.Wilfried Zaha je nakon 44 sekunde pogodio postolje, a Scott Dann odbacio je pristojnu šansu kasno, ali Pardew je priznao da je Villa bolja strana, a Jordan Ayew je istaknuti igrač na igralištu. “Naišli smo na večeras na stadionu Aston Villa koja je jako radila, a iz videa i igara koje sam analizirala bila je njihova najbolja izvedba i nastojali smo se nositi s time “, rekao je menadžer Palace. “Bojali smo se ozbiljno i ozbiljno se bavili ozljedama, a večeras sam mislila da ide Bet365 naprijed da baš nismo.”

Garde je napravio neke odvažne pozive ostavivši Guzan na klupu i dajući Marku Bunnu svoju prvu utakmicu u ligi od Svibanj 2013.Libor Kozak također je izlazio iz hladnoće, dok je češka reprezentacija odobrila svoj prvi start u više od dvije godine u potezu koji se osjećao rođenim od očaja više nego bilo što drugo. Kozak se približio početnoj ocjeni u drugoj polovici, kada je njegovo nisko odbijeni udarac zaokružio post Hennessey u onom što je bilo lijepo sačuvano od čuvara Palača, ali je sljedeći doprinos Velščana pružio trenutak da zaboravi.Lescott se nadvio nad Dannom i Connorom Wickhamom, koji je došao na poluvremenu dok je Pardew pokušao dati svoju Bet365 stranu više od prijetnje napada, a branitelj zaglavio završio valjanje preko linije nakon što je Hennessey napravio svinjskog uha držanje na loptu.

Lescottova reakcija bila je ponižena – možda ne i iznenađujuće u ovim okolnostima – ali nije bilo ništa zanosno oko Villaovih proslava na konačnom zviždu. “Cilj je bio razočaravajući”, rekao je Pardew. “Mislim da je Wayneov prvi dodir stao u nevolje. Bio je briljantan za nas. Njegova pogreška večeras nam je koštala cilj, ali smo tijekom cijele noći napravili pogreške u drugim područjima i naravno neprimjetno, dok je cilj najvažniji za sve ostale.

“Ne želim previše oduzeti iz Ville. Oni su zaslužili pobjedu, a moj tim nije dobro igrao.Premier League ne želi izgubiti klub ove veličine. Nadam se da to mogu riješiti. “