Betclic

BetclicВеб локација Betclic је заиста сјајна веб локација и изграђена је с обзиром на корисника. То се у погледу изгледа веома разликује од осталих спортских књига.

Главни навигацијски мени са својим белим текстом на црвеној позадини заиста се истиче и садржи главне производе које Бетцлиц нуди. Спорт је прва ставка са леве стране.

Испод ове главне навигације налази се секундарни навигациони мени који је бели текст на тамно сивој позадини, опет врло лаган за око и садржи три главна спорта са дугметом за постизање свих осталих спортова у једном клику.

За разлику од многих локација са левом и десном бочном траком, страница Бетцлиц нема ниједну. Сав садржај садржан је у средишњем делу са низом надолазећих догађаја са различитим коефицијентима и тржиштима. На нашој страници ћете такође пронаћи информације о Бетцлиц бонусу и Betclic мобилној апликацији.

Изнад овог је клизач са седам слајдова, од којих се сваки фокусира на надолазећи догађај са квотама и кликом на више од 250 тржишта на сваком од њих.

Бетцлиц је у великој мери фокусиран на фудбал, тако да су понуде на овом клизачу заиста усмерене на фудбал.

Укупна схема боја заиста добро функционише са белим текстом на црвеној или тамно сивој позадини, а одсечни одсеци приказани су црним текстом на белој позадини, а подебљани жути тастери показују изглед. Кориснику је врло лако пронаћи тачно оно што жели.

Betclic је велики кладионичар за љубитеље фудбалског клађења и када смо прегледали и направили поређење квота у поређењу са великим хигх стреет и интернетским именима, били су очигледно у Топ 3 у погледу клађења на фудбалске квоте. Ово је дефинитивно њихов најјачи спорт до сада.

Свеукупно трче са маржом од 6,6% у свим спортовима, али у многим од њих заиста нису атрактивни. Ево неколико примера.

Тенис 8,1%, кошаркашке кладионице 8,1%, бејзбол 5,1%, хокеј на леду 6,5%, Ам. фудбал 4,9%.

Као што видите, Тенис са 8,1% их ставља на дно 20% за понуде за тај спорт. То само показује да за различите спортове можда желите имати рачуне код различитих кладионица. Једно је сигурно: Ако сте фудбалски пунтер, Betclic би требао бити високо на свом радару као место на које ћете ставити своје опкладе.

Бетцлиц је са јаким фокусом на фудбал овде веома јак.

Приликом прегледа локације погледали смо две велике полуфиналне утакмице Лиге шампиона између Ајакса вс Тотенхема и Ливерпула против Барселоне. Оба ова меча имала су више од 270 тржишта на свакој утакмици са врло широким и често јединственим сетом улога.

Неки примери јединствених улога које можда нећете наћи на другим веб локацијама укључују:

– Утакмица и голови – Предвидите победника меча и под / над износ голова
– Резултат меча и тим који први постиже погодак.
– Двострука шанса и оба тима да постигну погодак. Дакле, у овој опклади можете да поднесете тим А и нерешено, или тим Б и нерешено или тим А или Б и комбинујете ово са да или не да оба тима дају резултат
– Резултат првог полувремена и оба тима да дају гол

Као што видите, ово је само неколико јединствених опклада које имате на Бетцлиц.

Betclic partners:

Betclic Russian Betclic Magyar Betclic Slovenia Betclic Slovakia Betclic Betclic Latva Betclic Kazak Betclic Estonia Betclic Betclic Georgia Betclic Ukraina Betclic Litva Betclic Betclic Armenia