Bwin Espana

<п> Они су, приземно, одбили да се суоче са истим противницима у финалу Светског купа, али Еддие Јонес, како је то јасно показао у сунчевом делу Алгарвеа у понедељак, жели овог пута да има другачији резултат. Англија није успела да победи у Јужној Африци већ деценију, јер је најновија листа удараца кључним нападачима не би одузета од његовог приоритета. </П> <п> Нити је Џонс спреман да губи време уплашена осећања премијерских клубова узнемирена од стране тијела сматрају да су последњи пут пустили своје играче у Енглеску за кратки камп у Брајтону.Постоји више џудоа, који су последњи пут посвећени Bwin некој врућој дебати, под надзором Катеа Ховиаа и ЈП Белла, као и са много тешким хитним тренингом под очима Еаглеа Јасон Рилеса, тренера одбране ругби лиге Мелбоурне Сторм који су направили шест од последњих 11 НРЛ гранд финала. Јонес је био у потрази за јасним чињеницом да његов постојећи тренер одбране Паул Густард није замењен, али подједнако жели да Енглеска крене мање покушаја од они су у својој победи од 3: 0 у Аустралији. Рилес је, дакле, ангажован “на неколико недеља” да се извуче интензитетом. “Желимо да доведемо ту чвршћу предност нашој одбрани”, рекао је Јонес. “Мислим да ће направити невјеројатну разлику. Да победимо Спрингбоксу, потребна нам је одбрана да будемо апсолутно брутални.Желимо да то буде један од заштитних знакова тима у свакој игри, а не само понекад. Постоји одређена Bwin техничка питања која можемо научити из ругби лиге, а Јасон их доноси. “Није важно, позајмљивати Јонесову фразу, да Енглеска већ има” обиље “повреда и пролази уназад пет напријед, као јесењи листови. Цоуртнеи Лавс остаје значајна сумња за утакмицу у Јужној Африци са проблемом колена и неколико других играча, чак и пре него што се поднесу на најновије тренинге, обрушавају се након викендових Премиерсхип игара.Пропратни Мако Вунипола морао је да остане код куће код лечења због проблема са куковима и неће моћи да тренира до четвртка. Разорени лет за Фаро такође је одложио долазак других чланова тима у недељу и Јонес сада мора размишљати о реконструкцији његових пет планова, ако је његов последњи упад Лавс-а “Он изгледа као мумија у овом тренутку с тапкањем од прста до кука” – било који водич.Проблем је Bwin линеоут, једна од неколико области трајне јачине Спрингбок, а Јонес признаје да у одсуству Георгеа Круиса и Мароа Итојеа упаривање Јоеа Лаунцхбера са великим Давеом Аттвоодом “вероватно није прави баланс”.

Можда је то изводљиво ако се на насловној страни појављује стручњак попут Том Воода, а ова алтернатива је прва пуна капа за Батховог Цхарлие Евелса или Сале Јосх Беаумонта, који игра свој клубски рагби на Но8.Стога Јонес-ов инсистирање да Лавес још није тотално гонер и кости на модулу колена. “У овој фази имамо 33 играча овдје и Bwin нико није мање од 50% шансе за утакмицу Јужне Африке”, рекао је главни тренер.

Шта год да се догађа, Енглеска ће требати јако на терену лидера, који Јонес остаје уверен да ће његов тренутни капетан Дилан Хартлеи испоручити. Пошто је весело прихватио позив да опише Хартлијеву капетанску особу – “Винстон Черчил!” – поновио је да човјек Нортхамптона остаје кључна фигура. “Дилан је капетан са стране и, када је погодан, играће се. Сваки аспект игре сада укључује одлуку. Требаш некога да то надгледа и тамо је капетан толико важан. Они су као војска.Још вам је потребан вођа…и даље вам је потребан неко на предњој страни. ”

Главна порука у Јужној Африци -” Ми ћемо се борити против њих на плажама Алгарвеа “- можда ће требати измјена, ако његова Капетан Черчилије пати од било Bwin каквог тренинга у фитнесу. Хартлеи такође не треба да подсећа на Сараценсову форму. Џејми Џорџ је у близини да би га гурнуо све до краја. “Видећемо да ли је Дилан спреман на крају недеље”, рекао је Јонес. “Имаћемо добар недељни тренинг, па ћемо знати где је сваки играч у смислу колико су спремни да играју на међународном рагбију.” С обзиром на тренутне проблеме Спрингбокс-а, још један пораст од 36-0 је мало вероватан.

У међувремену, Мартин Хааг је поднео оставку као тренер Енглеске до 20 година, једва четири месеца након што је водио свој тим у титулу светског првенства.Некадашњи Батх и Енглеска форвард, који су се придружили Ругби Фоотбалл Униону из Ноттингема, преузели су улогу тек крајем прошле сезоне.

more info: Bwin bonos de apuestas deportivas  – xapostar.com