CA Osasuna – SD Eibar

Ел Садар стадион у Памплони могу да се радују посете осми јединица шпанске конкуренције Еибар. Кућни љубимци су безнадежно прошле, а иако такмичење кроз неколико рунди преосталих, њихово могуће спашавање би било равно чуду. Осасуна ће бити да се боре за част и да прекине црну серију без победе. Три тачке Успела је да се само једном и погодите где, у Еибар.

Утакмица је од средине октобра прошле године завршио посету Осасуна победа 3: 2 и то је био веома изненађујући резултат. Чак иу овом тренутку, Лос-Армерос урадили добро, док Осасуна гропед и заправо чекају своју прву победу у сезони. Али нико није знао да је последњи.

Осасуна је од постигао само четири ремија и њен положај на табели погоршало. У овом тренутку губи на Лос Ројиллос несеступовоу Ла Коруња невероватних четрнаест тачака! Дванаест кругова пре краја такмичења, то је губитак који је тешко надокнадити. То не значи, међутим, да домаћи оставку. Тим Београд родом Васиљевич Петар Марковић жели да поново победи против истих противника и барем делимично “компензује” од фанова за лошу сезону.

Ејбар има сасвим другачије проблеме. Осми место је и даље без шансе да играју за наредну годину европских купова. Његов облик је висок упркос недавном поразу од Реал Мадрида више него добро. Од десет кругова није било довољно само да се тимовима који се боре за титулу, наиме Барселона, Реал Мадрид, Севиља и Атлетико Мадрид репрезентација забележиле укупно шеснаест бодова.

Домаћи и даље муче испуњен везу. На дуги рок су од Јавиер и Мигуел флан, Дидиер Дигард, Фаусто, Тано и знак питања виси над почетка Де Ла Цуевас. Гости имају ове проблеме, а још мање, само повреде уметници радили своју магију Нано и није потпуно спреман пар Луну и Рицо.