Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

ПСВ Ајндховен много компликованија ситуација после пораза од ривала земљишта од Фејенорд, али назад у борби за титулу вратио након последњег кола, када је оклевао само Феиеноорд и Ајак након тога. У Ередивисие табели и даље је на трећем месту са педесет пет тачака са губитком од три тачке на Амстердам јединице са осам бодова на њеном челу. То ће деловати као фаворит против роокие спасиоца из Го Ахеад Еаглес.

Домаћи су у табели на петнаестом месту са двадесет поена, али је његов главни на завршном Ден Хааг је само један поен. У претходне три сусрета, имају само једну тачку, подлегао први родео Керкраде (0: 1), а затим није довољно ни за Витесе (1: 3) и недавно успели да изненаде фаворизованог Хееренвеен после неубедљивих резултатом 2: 2 ПСВ у осам утакмица ове године само једном и изгубили једном победио седам пута.

Последња она поздравила род и играо је глатко 4: место 0 “Веома смо задовољни што су теоријске шансе да одбрани титулу и даље постоји, иако је ситуација дефинитивно није у рукама. Морамо бити скоро савршен и надам се да Ајакс и Фејенорд снимио сличне губитке који од прошлог викенда. Земљиште Го Ахеад нас очекује лак задатак морамо да се припремимо за тактичку противника перформанси, са фокусом на дефанзиви “, рекао је тренер Филип Коку.

Он и даље ће морати да прође без ван Гинкел са Лундквист због повређеног колена. “До краја сезоне остаје на девет утакмица и стога довољно времена за овогодишњи промену курса. С друге стране, знамо да сваки губитак можемо рискирати, па морамо бити горе да се фокусира на било којој игри. Го Ахеад боре да остану у конкуренцији и његова истрајност не могу приуштити да потценити “, додао је он шестачтирицетилеты стратег Ајндховен.

Орлови тренутно не може користити Ламбооије услуга због проблема са његовом цланку, Даемен има поцепана Ахилова тетива и Давид већ дуго опоравља од лигамената колена операције. Што се тиче Међусобни сусрети, тако да јасно доминирали Еиндховен клуб. Он је био са Го Ахеад борили пет пута иу свим случајевима је освојила три бода само два гола. У претходном јесен омиљена игра је успео да победи у 1: место 0