José Mourinho csalódást okozott Betclic sérülése miatt

José Mourinho elismerte, hogy nem elégedett Danny Rose-nál a Henrikh Mkhitaryan-nál, ami azt jelenti, hogy az örmény legalább két játékot fog hiányozni a Manchester United-nél egy boka sérüléssel.

A Tottenham Hotspur baloldali kihívása vissza jött az Egyesült Államok 1-0 győzelme végére az Old Traffordban vasárnap. Rose-t Robert Madley írta, és bár Mourinho kijelentette, hogy úgy véli, hogy a játékvezető jó játékkal rendelkezik, a menedzser jelezte, hogy a baleset a Rose-nál, és azt mondta, hogy lehet, hogy egy piros kártyás bűncselekménynek minősül, ha Betclic korábban a versenyen elkövetett. > „Nem vagyok boldog, de ez futball, és néha egy nagy meccsen halad át a határon” – mondta Mourinho. „A játékvezető nagyon jól teljesített, és örülök neki, mert rendszerint ezeket a mérkőzéseket több tapasztalattal, több státuszgal adják a refnek.Azt hiszem, ez volt a legnagyobb mérkőzés, amit a Premier League-ben ítélt meg. Nagyon jól tette, és valószínűleg piros lap nélkül akarja befejezni a játékot. Sárga lapot adott nekem, és nekem ez rendben van. Phil Jones visszaáll a Manchester United-be a „nagy evolúció” után.

A múlt hónapban Arsène Wenger rávilágított az Arsenal Héctor Bellerín-jére, amely a jobb oldali hátteret irányította, ismét boka sérüléssel.Rose Pochettino védelmében azt mondta, hogy a futball „kontakt sport” volt, és Mourinho visszhangozta az álláspontot.

„Ha minden jól végződik, mint Miki, nem nagy sérülésekkel, lépjünk tovább” – mondta. „Nagy játék volt, kemény és néha egy kicsit csúnya, de ez egy férfi számára készült játék.” Mkhitaryan várhatóan ismét elérhető lesz a Sunderland látogatására az Old Traffordban a boksznapon.

Mourinho javasolta Memphis Depay-t és Morgan Schneiderlin elhagyhatja az Egyesült Államokat januárban, ha a klub kap ajánlatot, vagy a játékosok kérni akarják. A Depay csak egy játékot indított – egy EFL-kupa nyereményét Northamptonban – és hét helyettesítő fellépést tett.A Schneiderlin három kezdetét – az EFL Kupa és Európa Liga – és öt helyettesítő előadást kezdett. Több, mint meghallgatni az ajánlatokat Mindig készen állok a játékosok Betclic meghallgatására. Tehát minden játékos, aki az ajtónál kopog, és nem boldog és akar mozogni, ha az ajánlatok helyesek, soha nem hagyom abba a játékost, hogy elmenjen még akkor is, ha rivális. Amikor [Juan] Mata elhagyta a Chelsea-t [amikor 2013 januárjában menedzsere volt], a Manchester United-be nem jött. Az én mentalitásomban egyáltalán nem probléma. Mindig nyitva vagyok.

„Azt mondhatom, hogy örülök a csapatomnak.Szeretném, ha a csapatom a szezon végéig lesz az én csapatom, és nem megyek semmilyen játékosba, hogy azt mondjam: “El fogsz menni”, mert nem vagyok boldog, mert nem akarom, hogy ő legyen.

„Boldog vagyok a játékosokkal, még olyan játékosokkal is, akiknek nincs sok lehetőségük játszani. Véleményem szerint örömmel tartok mindenkit, és mindenkinek esélye van, néha váratlan esélyre. ”

Mourinho arra számít, hogy Bastian Schweinsteiger továbbra is a januári ablakot követő csapatban lesz. – Én csinálom.Hacsak a játékos még egyszer nem rázza az ajtónkat egy olyan jövővel, amelyet mindkét kezével meg akar venni, ”mondta. „Akkor soha nem hagyom abba a játékosokat, akik azt akarják, ha megismétlem, ha a feltételek megfelelőek a klub számára.”

Mourinho azt mondta, hogy Luke Shaw, aki megsérült, még Betclic mindig dolgozni kell a játékán. – Javítani kell – mondta. – Ez normális – gyerek. Nem várok, hogy egy fiatal játékos tökéletes legyen. Egy fiatal játékos hibázik, egy fiatal játékosnak Betclic sportfogadás meg kell tanulnia, dolgozni kell. Ezt meg kell tennie. Hány mérkőzést játszott már nekem? Nagyon. Sérült a játékban, nem a padon. Szükségem van rá.