Liverpool burde gjøre Raheem Sterling den nye kapteinen, ikke Jordan Henderson

Det gjenstår å se om Roberto Firmino viser en god signering, men det er i det minste et godt tegn. Videre er det behov for ambisjoner, sammen med ytterligere bevis på evnen til å sette pris på ekte klasse. Helliggjørende Henderson etter å ha forsvunnet Raheem Sterling, ville foreslå en klubb som ikke helt har sine severdigheter riktig justert.

Ingenting mot Henderson, bortsett fra hans mangel på overnaturlig magi. Han er en spiller om hvem det er rikelig å beundre: han virker som en dedikert og talentfull profesjonell som har lagt til nye lag i sitt spill hver sesong og overvinne tvilere, inkludert sin egen leder, for å etablere seg som en pålitelig utøver på Anfield. Det gjør ham til et viktig lagmedlem og en verdig rollemodell, den ideelle personen til å si foran et klubboppsøkingsprogram som oppfordrer barna til å maksimere sitt Bet365 potensiale.Eller en Nivea-annonse. Vil Liverpools tidlige signeringer sette dem på vei til suksess? | Nick Ames Les mer

Men det gjør ham ikke den inspirerende lederen til å løfte opp og konspirere med elitemestere. Helvete, han kunne ikke engang inspirere Mario Balotelli til å la ham ta en straff i fjor. Sammenligne det med Roy Keane som revet ballen fra Diego Forlán i 2002: Et litt annet scenario, gitt, men en lærerikt, det samme, fordi Keane nektet Forlán en enkel løsning og fortalte ham at bare ved å gjøre noe spesielt kunne han være belønnet. Det er standard å sette.

Å gjøre Henderson kaptein ville være en enkel løsning fordi det ville være en fin belønning for en likeable og nyttig spiller, men det er ikke bra nok. Og til slutt ville det ikke oppnå noe av fortjeneste.Kapteinens armbånd kan være overvurdert i fotball, men det er ikke helt verdiløs og bør ikke bli bortkastet. Å gi det til Henderson ville ikke inspirere ham til å vri mer engasjement eller ferdighet ut av seg selv fordi han allerede gir sitt ytterste. Logisk tjener det ikke noe formål å gjøre ham til kaptein. Og matematikkene ser ikke bra ut heller: når Henderson gir 100%, er han en syv ut av 10 spillere. Symbolet til Liverpool må være bedre enn det. Det er sant at Henderson hadde så mange Premier League assisterer til navnet hans som Eden Hazard i fjor. Men Chris Brunt hadde mer enn begge, så la oss ikke bygge en såpkasse på statistikk. Dessuten, hvis Liverpool skulle sette Henderson på salg, ville de få bud på mer enn de 16 millioner £ som de betalte for ham i 2011?Sannsynligvis ikke, selv med inflasjon, og absolutt ikke fra Champions League-klubber. På den måten er han kanskje en passende flaggerskytter for en klubb som i stor grad ikke har fulgt espoused modellen for å kjøpe unge talenter og verdiskaping. Faktisk, kanskje å gi ham armbåndet ville være en liten hånd utformet for å imponere Moneyballers, et forsøk på å legge til kosmetisk verdi i fravær av faktisk gevinst. Det er selvfølgelig et fremragende unntak: Sterling. Nå er det en bona fide live betting perle. Fenomenalsk, han er også fysisk og mentalt tøff utover sine år, ensomstående og kompromissløse som en kriger, en vinner. Han har en raseri til å trives på toppen og en intoleranse av mishmash floundering og små timer.Han har våget å bevise seg større enn Liverpool, noe som er en av grunnene til at Liverpool burde ha tatt unike tiltak for å beholde ham, i stedet for å patronisere og presse ham på en måte som de ikke var i stand til å trekke av med suksess. Philippe Coutinho er en nydelig spiller, og det er andre på Anfield med høyt løfte, men bare Sterling ser en surefire-innsats for å bli en stor; Å miste ham ser et forferdelig prospekt. Facebook Twitter Pinterest Philippe Coutinho er en annen mulig fremtidig Liverpool-kaptein. Foto: Carl Recine / Handlingsbilder via Reuters

Hva Liverpool skulle ha gjort var det Manchester United gjorde da Wayne Rooney stirret for et trekk fra Old Trafford i 2013, mens han hevdet at han var skeptisk til klubbens ambisjon.De burde ha gjort ham til et kontrakttilbud som han ikke kunne nekte (før forholdene ble forverret til det punktet at han ikke tilsynelatende ville signere for enda £ 900 000 per uke). Og hvorfor ikke la han også kaptein? Alene som ikke ville endre Sterlings holdning, selvfølgelig – han virker altfor kunnskapsrik til å dumpe av en slik sop – men ved å gi Sterling armbåndet sammen med en kontrakt som gjør ham om nødvendig den høyest betalte spilleren på klubben, ville Liverpool Har blitt sett å stige til Sterling’s ballsy utfordring og svare med en av sine egne: du vil spille på Champions League?Deretter fører du vei, kamerat. Det er hva armbåndet kan brukes til: å peke ikke på tidligere prestasjoner, og derfor vil James Milner ikke være godt, og heller ikke presentere dedikasjon, og derfor er Henderson Er ute, men heller til hvor klubben tror det går. Henderson kommer ikke til å lede dem til herligheten mer enn Scott Parker blazed en sti til toppen for Chelsea. Sterling kan.

Men sannsynligvis ikke alene, selv om han nå er eldre enn han var i siste sikt, da klubben klarte posisjonsbrytere og et ansvar på ham at de ikke var villige til å sikkerhetskopiere Tilsvarende lønninger.Så flere penger, armbåndet, en annen rekruttere eller to etter Firminos linjer, for Sterling å lære av og tåle med den måten han pleide å da Luis Suárez var rundt, og noen stalwarts å sikre ting på baksiden mens oppdriverne opp foran Gjør deres ting. Er det for mye å spørre? Hvis det er, så er Sterling bedre unna Liverpool.

Men sommeren er ung og det er fortsatt ikke åpenbart hvor Liverpool er på vei med gjenoppbyggingen, og mye mer er fortsatt nødvendig. Kan det være at shedding av Brendan Rodgers ‘backroom-stab ikke gjenspeiler en sjef som er svak, truet eller forræderisk, men en som er moden, nyklart og sikker på hvordan man skal gå videre til et nytt nivå?

Det vil være interessant å se hvordan Colin Pascoe og Mike Marsh følges.Interessant for å se om Firmino er ment å utfylle Sterling eller erstatte ham. Og i hvilken grad strammer Liverpool deres rearguard. Nathaniel Clyne vil være et sterkt tillegg, men flere hoder må definitivt jaktes, og med samme besluttsomhet at Chelsea og til og med Manchester United rekrutterte forrige sesong eller faktisk at Liverpool gjorde det.

A Solid målvakt med evne og autoritet til å gi en følelse av sikkerhet til et forsvar som virket permanent på kanten av sammenbrudd i fjor sesong er avgjørende. En slik figur ville være en passende kandidat til armbåndet. For øyeblikket ser det ut til at Liverpool enten skal forsøke å knuse seg gjennom neste sesong – i så fall kan de også betegne Henderson som kaptein – eller sette sin tro på kreative krefter som forsoner for defensive kollaps.I så fall, hvis Sterling blir bortkastet og forlater, ville Coutinho trolig være sin beste standardbærer.

Så gi brasiliansk armbåndet og chucking noen millioner quid i en ønsket brønn ville ganske oppsummere hva Liverpool er i disse dager.

read more: http://nordic-no.com/bet365/