Manchester City reménye 49m £ Raheem Sterling megszórhatja néhány stardust

Visszatekintés 2007-re, Sven-Göran Eriksson kora, Thaksin Shinawatra és egy kíváncsi és félig sült első kísérlet a nemzetközileg is működő városújításban. A klub körülbelül 40 millió fontot keltett a nyári játékosok körében, a legdrágább közülük Bianchi, 6ft 2in csatár, aki csatlakozott Regginához 8,8 millió fontért. A debütálóban történt, ami történt, de az optimizmus hamar kiugrott. Januárig annyira megzavarodott, hogy hagyta el, és visszatért Olaszországba, hogy szerény pályafutást vegyen fel. A Bianchi mese történetének visszahívása a városi részeként 49 millió fonttal növeli nyári célpontjukat, Raheem Sterling.Az a tény, hogy a Liverpoolban való bartering ilyen drága csúcsokkal mérséklődött, tükrözi, hogy egy klubnak – még egy hatalmas pénzügyi támogatással is – rendkívül nehéz lenne toborozni, ami az A-listás fogadasi 1x bet tehetségnek tekinthető. Raeem Sterling befejezte a 49 millió fontot Bővebben

A Sterling kiderülhet, hogy megéri mindazt, amiért a Liverpoolnak meg kell fizetnie a 20 éves, és hasonlóképpen állítólag biztosabb dolgokat, mint amilyennek nagyon kiderült, Költséges sikertelen kísérletek.De úgy érzi, mintha a csomag egy része az volt, hogy a városnak nyáron alá kellett írnia a wow tényezőt – valami, ami megfordítja a fejét, új energiát hoz létre és figyelemfelkeltő.

Figyelembe véve, hogy a város nyilvánvalóan nagy A játékosok az átigazolási játékban, miután körülbelül 500 millió fontot költenek a díjakra az évek során, amikor a klubot Sheikh Mansour bin Zayed al-Nahyan bankrollolta, nem vásároltak túl sok játékosot, akik a bevásárlás pillanatában besorolt ​​A-listázóként szerepeltek. / P>

Az európai elitben élvezett játékosok legjobb példái – az a fajta név, amely egy klubot hoz létre, és a kiválóság és ambíció barométere – Yaya Touré és Carlos Tevez 2009-ben, Sergio Agüero 2011-ben.Robinho, Vincent Kompany, David Silva és Mario Balotelli voltak olyan dedikálások, akik a városi reneszánsz korai éveiben 1xbet bonusz nagy léptékben is elkapták a fantáziát, még akkor is, ha nem mindegyik dolgozott.

Aki lehetővé tette a város újbóli megteremtését, hogy magas kaliberű hitelt érjen el. De érdekes, hogy az Agüero-tól négy évvel ezelőtti bejelentések közül egyik sem volt A-listás hatással.

A tavalyi szezon legnagyobb vásárlása, Fernando, Eliaquim Mangala és Wilfried Bony még nem húzta fel fák. Két vagy három évvel ezelőtt Stevan Jovetic, Javi García, Matija Nastasic és Jack Rodwell optimizmussal érkeztek, de nehéz volt az Etihadban virágozni. Álvaro Negredo jött, lenyűgöző varázsa volt, mártott és elment.Jesús Navas csak csodálatos villogásokban gyönyörködik, és a számlázás során nem élt el, hogy korának egyik nagy szárnyává válhat.

Míg a múlt nyáron kapott város pénzügyi szankciói hatással voltak, Még mindig kíváncsi, hogy a klub képes a nagy tehetségek megszerzésére, a galáctico-féle csillogást a Sheikh Mansour-korszak első felében a második félévben nem.

A top-echelon játékosok megvásárlása, Még a gazdag klubok számára is egyszerűen nem könnyű, és ennek egyik oka – nem pedig, hogy a játék el akarja ismerni – az, hogy a kiemelkedő tehetségek összessége aggasztóan megrongálódott a szélein.Tekintsük át, hogy a Premier League legfontosabb négy csapatának javítása érdekében a többi eddigi állkapocs-leosztás a Bastian Schweinsteiger (majdnem 31 éves) és a Petr Cech (33), a Sterling és a Memphis Depay cselekedeteinek reményében Fiatalos káprázás.

A viták napjáig vitathatják, hogy a nehézsúlyú dollárok megfelelőek-e a Sterling fejlődési szakaszában lévő játékos számára – attrakciójának egy része az az érzés, hogy még ennél sokkal többet lehet elérni – Nem sok vitatkozni a piaci erők.

Marquee dedikálások, természetesen nem mindig azok, amiket feltörnek. Amikor a Manchester United évente közel 60 millió fontot töltött Ángel sport bónusz 1xbet Di Maríára, nyilvánvalóan reménykedett többet, mint egy szelíd szezonban, ahol az élvezetes pillanatokat összekeverik az alvó sodródással.Még akkor is, ha kiderül, hogy egy szezon a kiigazítás, nem volt könnyű a klub vagy a játékos nehézségekkel szembesülni, ha az ilyen árcédulát sötét felhővé vált egy vihar.

Ők, a labdarúgás tele van ilyen kínossal. Az Arsenal első éve Mesut Özillel volt bonyolult. A korábbi Chelsea csatár Fernando Torres tapasztalata ritkán rázta le ezt a zavaros levegőt. Nem érthető, hogy a Tottenham 26 millió fontot költött Roberto Soldadoban. Mindezek emlékezzenek, mind a 20-as évek közepén érkeztek meg egy kis élménnyel a mögöttük.

A City Sterling nem feltétlenül a kész cikk, de szerencsejátékkal jár, ha és mikor Rendelkeznek azzal a aurával, a sztarduszos szórással, amely a legjobbat körülveszi.