Pastrnak și Krejci marcate Unibet pentru Boston, Gudas a intrat în două bătălii

La jucători de hochei marți Boston rușine cu experiență în fața fanilor după dezastrul 2: 9 din Los Angeles. Motivația înainte de performanță Unibet joi în Winnipeg și nu au nevoie, astfel cum a confirmat de rezultatul final.

Triumph Bruins într-un raport de 6: 2, cei mai mari atacanți o parte Brad Marchand (1 + 2), Brett Connolly (0 + 3) și Patrice Bergeron (2 + 0), care este în plus, în a doua Unibet perioadă în stele lupta o lupta cu fostul său coechipier Blake Wheeler acasă.

Unul dintre cele șase obiective din Boston aranjate reprezentanți ai excitat și cehi. După doar 35 de secunde de joc în a treia perioadă a sărbătorit obiectivul Unibet cote pariuri sportive online său sasea a sezonului tânărului David Pastrňák (14:13, 1, 4 fotografii, 1 + 0), după ce a ajuns înapoi Michael Hutchinson pentru propria sa împușcat.Nu separatiste doi la un trimis David Krejci (22:30 1, 2 fotografii, 0 + 1).

nativul vechi de 19 ani de Havirov, care a marcat șase meciuri fără gol în acest an și îmbunătățit statisticile sale la 13 puncte (6 + 7) din 23 de starturi, bruiajul Unibet îmbunătățit conduce la 4: 2. Încă menționată pe acesta executată Bergeron Jimmy Hayes.

După două jocuri Unibet fără un punct care a întrerupt seria anterioară lui šestizápasovou puncte, hochei înainte James Voráček (12:57, +/- 0, 2 rachete , 0 + 1) reamintit din nou de asistență. A ajutat la Philadelphia, pe câștiga. 5: 1 peste Buffalo și suma 43 minute domnește din nou productivitate colegi NHL inainte de la Montreal Tomas Plekanec cu 42 de puncte

Cu toate acestea, numele unui alt ceh a înflorit după meci.Marele briza pe gheață împotriva lui Buffalo la făcut pe Radko Gudas. În a doua perioadă, dominată de Flyers 4: 0 și nakročili astfel încât pentru două puncte, prima echilibrare de Marcus Foligno și pěstma arogat și la sfârșitul duelului. În minutul 57, în mijlocul mijlocului, cu un corp dur, îl aștepta pe oaspetele Danielle Catenacci. Rolul Unibet armatei a fost repede preluat de Jake McCabe, care, la fel ca Gudas, a plecat la 17 minute de meci. Colegiul disciplinar al NHL poate să fie implicat în începerea unui reprezentant ceh.jucători Outrage Sabres verdict, de asemenea, documentate Foligno, un rival apărător într-un interviu cu jurnaliștii de peste mări numit un idiot.

Selectați prima stea meciului de joi Minnesota </​​b> Washington a fost pentru jurnalist de peste mări cu o formalitate. Actualul lider al competiției, vizitarea Capitals, deși a confirmat doar rolul de favorit aproape rezultat 4: 3, dar cu sprijinul Unibet consistent al capitanului Alex Ovechkin. carcasă rus asupra obiectivelor atinse în a doua perioadă de 14 de cariera sa de peste mări hat trick.

Ovechkin astfel îmbunătățit la 34 de goluri și a sărit în trăgătorii de masă pe unul a lovit fostul lider Patrick Kane de la Chicago. El, cu toate acestea, a continuat să domnească productivitatea cu o mare de plumb cu 15 minute înainte de al doilea Jamie Benn din Dallas.În Unibet plus față de Ovechkin, Jason Chimer a câștigat un nou meci pentru Washington. Acum șutul de timp 59:08 a fost în cele din urmă diferența după Wild catch-up au marcat în timp 59:56, datorită Mikael Granlund.

Publicul a părut amuzat când Tom Wilson impotmolit după verificarea corpului pe banca de acasă

ca Ovechkin, joi, a sărbătorit un hat-trick si Patrick Eaves de la Dallas . Cea de-a doua performanță de carieră cu trei poante în NHL a ajuns și Unibet la Chicago Chicago în prima treaptă. Într-un duel de unități de elită, West Conference Stars a pornit în spatele triumfului plumbului 4: 0 după primele douăzeci de minute.În plus, Eaves a câștigat ajutorul lui Alex Hemského (12:01, 1, 1 împușcat, 0 + 1) au o bek ofensivă suedeză John Klingberg.

Zero cont pe Dallas Portarul Kari Lehtonen a reușit să trimită acasă murdar la o treime al treilea rând, în cazul în care scorul cel puțin ajustat Duncan Keith Unibet și cosmetic Patrick Kane. Forward George Cutter (12:06, +/- 0, 4 fotografii) este încă în așteptare pentru primul său punct pentru Blackhawks după înlocuirea Anaheim, fundașul Michal Rozsival a rămas acest moment numai alternează între NPC-uri precum tânărul atacant Stars Radek Faksa. </P >

o mare performanță a fost unul dintre ultimele proiect de pick Connor McDavid. 19 de ani, canadian într-un meci de echipe de la etajele inferioare ale mesei între Edmonton și Toronto fulgera soldurilor (2 + 3), pentru care a fost ales ca prima stea.Prioritate Unibet a fost acordată lui Jordan Eberl (3 + 1) și Benoit Pouliot (0 + 4), care a susținut și Oilers 5: 2. Singurul ceh de hochei jucător al meciului, fundașul Roman Polak (24:07, -1, 1 împușcat), plătit pentru cele mai aglomerate jucătorii care vizitează Maple Leafs.