Unibet одбија да одговори на питање о пријатељском говору Трумпове гениталије

<п> На својој седмичној конференцији за новинаре на стадиону Гиллетте, четвртфинале Нев Енгланд Патриотса није понудило његову подршку Трумповом посебном бренду “разговор с гардеробом” – и није изразио ни своје увреде. Заправо, Бради се није могло ништа рећи.

Бради је питан: “Том, имаш своју дјецу…како ће рећи ако твоја дјеца чују Unibet разговор о Доналд Трумпу у свлачионици?” </п> <п> Бради је зауставио, полу-насмешио и одговорио: “Хвала вам момци. Добар дан. “Онда је журно одлазио са сцене. Џое Гиза (@ЈоеГиза) Посебна захвалност момку који је питао Том Бради о разговорима Доналд Трумп-а у гардероби и крају његове конференције за штампу #ВБЗ #Патриотс пиц .твиттер.цом / сЦк59ИАрсвОктобар 12, 2016 </п> <п> Том, зашто тако цои! Ти и Доналд идите назад!Сећате ли се када сте у децембру прошле године рекли ВЕЕИ-ФМ да је “Доналд мој добар пријатељ” и да “ја подржавам све своје пријатеље”? И да сте судили на једној од Трумпових љепоте за љепоту, Unibet које сте назвали “стварно кул”?

“Доналд је мој добар пријатељ”, рече Бреди тада. “Дуго га познајем. Подржавам све моје пријатеље. То морам рећи. Он ми је добар пријатељ. Увек ми је толико подржавао – протеклих 15 година, пошто сам пресудио за њега за љепоту, што је била једна од првих ствари за које сам мислио да је стварно цоол. То је дошло уз освајање Супер Бовла. Увек ме је позвао да играм голф. Увек сам уживао у његовој компанији. “Неколико месеци раније, Бради, 39, експлицитно је рекао да би” било би сјајно “ако би Трумп постао председник. Зашто?Углавном због голфа. “Надам се да ће то бити сјајно”, рекао је Бради, на питање да ли жели Трумп да се спусти Unibet на врх посла. “Био би зелено на травњаку Беле куће. Знам то. ”

Раније тог месеца један од Трумпове” Маке Америца Греат Агаин “шешири је био видљив у Бради-овом ормару. Бради је назвао шеширом “лепо писмо”.

Трумп је такође желео да се хвали његовог пријатељства са Брадијем. На Твитеру је позвао Брадиеву врсту уписа “велика част од некога ко зна како да победи!” Бради је касније инсистирао да су његове речи “избачене из контекста” и да његови коментари не представљају званично одобрење.