1xbet kifizetés

1xbet kifizetés

1xbet bónusz

Az 1xbet (SIA) üdvözlő bónuszt kínál, amely az első befizetés összegének 100% –1xbet kifizetés ának felel meg, legfeljebb 200 dolláros készpénzig.

Az 1xbet welcome bonus (SIA) igénylése nagyon egyszerű:

Nyisson számlát, és fizessen be legalább 20 dollárt a választott fizetési móddal. A Sport InterAction 200 dolláros üdvözlő bónusza a regisztráció napjától számított legfeljebb 30 napig érvényes.

Az ügyfelek csak akkor vehetnek fel pénzt, ha a bónusz és az első befizetés tízszer felhalmozódott.

Tehát például, ha egy új ügyfél 100 dollárt helyez el, akkor legalább 2000 dollár tétet kell tennie, amely megfelel a kezdeti 100 dolláros befizetésnek + 100 x 10 dolláros üdvözlő bónusznak, hogy visszavonást kérhessen.

Az 1xbet sportfogadások (SIA), amelyek esélye kisebb vagy egyenlő -200 (1,50), nem jogosultak az üdvözlő bónuszra. Ez nem érinti az egyéb fogadóirodák szolgáltatásainak – például a kaszinó, a póker és az azonnali játékok – tétjét.

A Sport InterAction összes regisztrációs bónuszát csak kanadai ügyfelek vehetik igénybe.

A bónuszról további részletek találhatók az 1xbet (SIA) bónuszon.
1xbet sportfogadás

Az online sportfogadásra nyitva álló sportfogadások és versenyek több száz fogadásválasztékával az 1xbet (SIA) ismét a legjobb lehetőségek közé tartozik, hozzáadva a bónuszt, az átlagos nagyon szorzó esélyeket.

Nagyra értékeljük a lehetséges fogadások sokféleségét (eredmény, gólszerző, spread, hosszú távú fogadás, speciális fogadások, …) és a frissítésekre való reagálókészséget is.

A SIA az online játékpiac egyik legteljesebb és legszórakoztatóbb ajánlatát kínálja Önnek, akár sportfogadás, póker, kaszinó, akár lóverseny fogadás szempontjából.

Élő fogadás 1xbet

Ugyanúgy, mint a sportfogadás teljes skáláján, az élő fogadás rajongói sem fognak csalódni az 1xbet (SIA) által felállított élő fogadási platformon, különösen, ha őket különösen érdeklik a rangos észak-amerikai bajnokságok (NFL, NBA). , NHL, MLB, MLS, …).

Ne feledje, hogy a bukméker egyedülálló élményt kínál Önnek, ingyenes és élő hozzáféréssel az aktuális események információival és statisztikáival.

1xbet fizetési módok

A kanadai székhellyel rendelkező játékosoknak nem okoz nehézséget számlájuk jóváírása és / vagy nyereményük visszavonása, ezt pedig a fogadóiroda számos fizetési módján keresztül.

A minimális 20 dolláros betétösszeg jó garanciákat kínál a tranzakciók biztonságára az SSL rendszer használatával.