Egy egész nemzet ünnepelt

Az Írországban való tisztességességért a skóciai játék után júniusban megszerezték a cselekedetüket, erősen befejezték a csoportot, néhány érdekes világbajnokot legyőzve, és Bosznia-Hercegovinát néhány pillanat alatt a 135 perces játékidőre korlátozzák labdarúgás és további 45 ködkötött farsa. “Ez egy különleges éjszaka, amelyet nem lehet elvenni tőlünk” – mondta Martin O’Neill menedzsere a kedd éjszaka után Jonathan Walters-nek. “Hatalmas kontingensünk lesz a rajongóknak, akik Franciaországba mennek, és szeretnék utánozni Jack Charlton és Mick McCarthy napjait.” Akkor, hogy az orrmirigy újra hallható. O’Neill asszisztense Keane természetesen először jelen lesz az 1994-es világbajnokság óta megrendezésre kerülő nagy nemzetközi döntőn, hiszen nem számíthat komolyan 2002-ben történt eseményekre, ugye? – Mi már korábban itt voltunk – mosolygott vékony ajkakon. – Mindaddig, amíg nem vagyunk Saipanban, rendben leszünk.Átsétálunk a hídon. Engedjük, hogy a játékosok most élvezzék. De nem akarunk oda menni oda, hogy kiegyenlítsük a számokat. Szeretnénk átállni, hogy jó teljesítményt teremtsünk és büszkék legyen az országra. “És így, Roy vidám utalásával Saipanra, aki még tovább emelte a szellemeket, egy egész nemzet ünnepelt. Eltekintve attól a fickótól, aki meg kell győződnie arról, hogy az ír táskák a jövő nyáron megfelelő időben Sportingbet internetes fogadóirodák érkeznek meg. Nagyon komoly gondolatai vannak. LIVE ON BIG WEBSITE

“Ha azt mondom, hogy nem támogatom Madridot, akkor ez a képmutató, és hazugságként festettem. És én biztosan nem szeretem hazugnak nevezni.Képzeld el, ha azt mondtam, hogy szerettem az összes csapatot, aztán kiderült, hogy Madrid óta fiatalságomat támogattam, a múltban 27 Clásicosba mentem, hogy Madridban ünnepeltem a barátaival. Én inkább úgy hívom, ahogy van “- A La Liga elnöke, Javier Tebas választja az el Clásico hétét, hogy feltárja, melyik csapatot támogatja. Jó időzítés, mi? FIVER LETTERS

“A hétfőn az ötvenes évekbeli utazásait ajánlja fel. Biztosan, ha valóban az 1950-es évekhez ment volna, akkor Írország Jugoszláviát játszaná? “- Patrick Brennan.

” Ha mindannyian öt percet állítanak elő a Wembley-ben, és Bobs, nem tenné, hogy mindegyikük öt perc késéssel érkezik a földre? Nem lenne jobb, ha öt perc múlva beállítanák az órájukat, mivel ez korán meghozza őket.Vagy rosszul találtam a botot? “- Peter Jones.” Ésszerűen felfelé északra, Cumbria-ban “a film kapuja” egy kapusnak, aki ki tudott mozdulni a területéről és “rohanni” gólt “, amikor mindannyian őrült tombolódás volt, és az elsőt használta a keze. És “botos kapus”, ha a kapusnak meg kellett maradnia a botok között. Soha nem hallottam “flash kapust”, de Sportingbet kifizetés Neteller riasztóan hangzik, mintha valami köze lenne a Weird Fiver bácsi és a hölgyek XI-hez, amikor az egész vagy a legtöbb akció a pálya másik végén volt. “- Robin Hazlehurst.

p> “Kérem, valaki tisztázza, hogy a” Rush Goalie “eltér a hagyományos labdarúgó-kapus szerepétől, amint azt Manuel Neuer és a helyi szombat csapata kapja (kevésbé sikerült).A felesleges megkülönböztetés gyermekként zavar, és szeretném biztosítani, hogy a kifejezést megszüntessék a köznyelvből “- Richard Macmillan. Lehetséges, hogy ha elolvassa ezt a tea-időben futó labdarúgó e-mailt, szinte biztosan egyedül vagytok. De ne féljetek – ha szeretne társaságot vagy szeretetet keresni, iratkozzon fel ide, hogy megnézze az olyan erudita, társaságkedvelő és barátságos népeket, akik soha nem fognak álmodni veled. És ne felejtsd el, ez nem az a visszautasítás, ami megöli, ez a remény. GYŐZELEM!WIN!

Milyen esélye van Angliának, Írországnak vagy Észak-Írországnak az Euro 2016-os versenyen? 50/50 jósolja az Uefa koefficiens gépet.

Az integritás David Moyes azt mondja, hogy hamarosan visszautasította állásajánlatait, mielőtt megkapta a rendszert a Real Sociedadon. “Határozott ígéretet tettem a Real Sociedadnak, hogy tiszteletben tartsa a szerződésemet, és csalódást okoz, hogy nem képes teljesíteni ezt a kötelezettségvállalást, különösen akkor, amikor az elmúlt hónapokban számos munkalehetőséget elutasítottam” – tette hozzá. > A milánói Mario Balotelli három hónapja kiesik a súlyos hernia-knack után.Ouch. Jesse Lingard úgy gondolta, hogy a kacsa térdre helyezése megakadályozhatja, hogy a nemzetközi versenyekből kiugorjon a csoportos szakaszokban, de elismeri, hogy hálás Roy Hodgson nem ért egyet. “Személy szerint nem gondoltam, hogy készen állok Angliára, amikor olyan kicsi voltam, mint a többi játékoshoz képest” – mondta Lingard MU Pravdának. “Van egy képem otthon, és az ing le van térdre! Nyilvánvalóan hazámban fogok játszani és képviseltetni a hívást. “Belgium barátsága Spanyolország ellen Brüsszelben törölték a terrorista fenyegetettség miatt. “Figyelembe véve a kivételes körülményeket, nem tudunk biztonsági kockázatot a játékosok és rajongók” mondta egy belga FA öltözet. Vajon ez egy madár volt-e repülő?Nem, ez volt az ír repedésvezető, Dave Redmond. “60 éves vagyok, és Franciaországba megyek”, kitalálta a nem túl jól utazott Redmond.

A hétvégén a Ligue 1 és Ligue 2 mérkőzések menetrend szerint játszottak, Franciaország sportügyekért felelős államtitkája, Thierry Braillard bejelentette, hogy többet szeretne?

Tom Davies felállt, letért az ágyból, és egy jó óra alatt belépett az irodába, Martin O’Neill szerint az Ír Köztársaság egy sovány, zöld (és talán egyéb dolgok véget ér az “een / ean / ine” gépen), azt mondja: Paul Doyle, miután emlékezetes 2-0-as győzelmet szerzett Bosznia-Hercegovinában, lefoglalta az Euro 2016 döntő helyét

Célok! Célok! Célok!Lásd Arjen Robben, Mario és Wrexham Dom Vose (nyilvánvalóan!), A hetes forduló heti céljainkban.

Kvíz! Kvíz! Kvíz! A Premier League rejtélyes helyettesítő teaserjeivel megtörheti első jeleit.

És ha ez nem befolyásolja a potenciális jelentős másikat, akkor talán az a tudás, amelyet Martin Laurence darabjából öt új, A 2016-os sztárok biztosan meg fognak tenni.

Ó, és ha ez a te dolog…követheted a nagy weboldalt a nagy szociális arcszíntéren. REGISZTRÁCIÓ A FIVER-hez

a szabad tea-időben (ish) e-mailje közvetlenül a postaládájába küldött? Rendszeres példánya megállt érkezéskor? Kattints ide feliratkozáshoz. JUST, HOGY A NAP NEM TALÁLHATÓ, NÉLKÜL VAGY A KÁBEL ÉS A MILLER KÁRTÉRÉN. FML.