Energybet online

Датум оснивања компаније је 2002. године, али Energybet пуноправан уласак на тржиште десио се четири године касније. Сједиште је на Малти, гдје је кладионичар регистрован. Поред малтеза, Бетваи поседује лиценцу из Велике Британије. Канцеларија је део коцкарске холдинг компаније Цармен Медиа Гроуп Лтд.

Главна активност Energybet се врши на мрежи. Генерална публика компаније је 1800000 људи. Нема географске везе, али већина Energy Bet играча живи у Европи. Око 49% саобраћаја пада у Велику Британију, канцеларија је такође популарна у Немачкој, Норвешкој и Индији.

Дизајн онлине ресурса овог кладионичара израђен је тамним бојама, што је релативна реткост. Интерфејс је преведен на 15 језика, међу којима је и руски. У заглављу сајта, клијент може да пређе у неку од следећих области: спорт, казино, покер и бинго.

Energybet БОНУС 100 € ЗА НОВЕ ИГРАЧЕ »

Треба напоменути да Energybet пружа могућност даљинског кориштења уживо казина у којем је инсталирана посебна опрема за емитовање. Поред тога, ова компанија нуди пуноправни одељак са спортским вестима, што је прилично необично за тржиште западних кладионица. Истина, секција вести на руском није преведена. Поред језика, клијент може изабрати тип коефицијента (децимално или делимично) у главном менију.
Главни фокус на главној страници се традиционално дају понудама у реалном времену и главним догађајима дана. Истовремено, листа свих спортова је доступна у левој колони. Поред навигације и линије, на главној страници постоји и веза са статистичким блоком. “Фигурес” на Бетваи-у је прилично детаљан и информативан, али у овом смислу не нуди никаква открића. Ово је због чињенице да Energybet испоручује британска компанија Бетрадар, коју користи већина западних БЦ.

Са техничке тачке гледишта Energybet не изазива никакве жалбе, јер је оператер канцеларијског софтвера један од водећих компанија – компаније Орбис. Уопштено, локација је пријатна за дизајн мушког ока, добру функционалност и ергономију. Подржане су све традиционалне опције (верзија за мобилне уређаје, центар за надувавање и видео емисије), а ту је и вести.

Коефицијенти

Распон доступних спортских дисциплина на Energybet није невероватан. Међутим, компанија компензује ово низом предлога у другим областима, укључујући политику, шоу бизниса, па чак и рачунарске игре. Враћајући се у спорт, треба рећи да, упркос релативно скромној листи врста, Energybet нуди преко 10.000 стопа дневно. Као и већина конкурената, ова компанија се фокусира на најистакнутије дисциплине: фудбал, хокеј, тенис, одбојку. Међутим, пронађене су и егзотичне понуде (на примјер, јахте регате).

Детаљи о слици су директно зависни од популарности догађаја. Централне утакмице фудбалских топ лига прате 30-40 казни само за приватне догађаје. Коефицијенти Energybet процењују стручњаци као што премашује просек. Просјечна маржа је нешто више од 6%. Штавише, овај индикатор достигне максималну висину по стопама за најпопуларније врсте (до 9%), док су најпрофитабилније понуде пронађене у секцијама “кошарка”, “бејзбол” и “амерички фудбал” (око 4%).

Промоције и бонуси

Компанија пружа бонус добродошлице у облику од 50% од величине првог учињеног клађења. Бонус можете користити у року од 30 календарских дана, а само за једну опкладу (са коефицијентом не мањи од 1,7). У случају победе, клијент ће добити само нето добит, бонус на рачуну неће бити рефундиран. На Energybet нема систематских и профитабилних акција. Међутим, компанија пружа прилику да се обележе виртуални догађаји који се спроводе апсолутно искрено. У овом случају, играч може уштедјети време и играти на тим утакмицама које у догледној будућности неће бити доступне у стварности.

Платни системи

Постоји 12 различитих начина рада на Energybet рачуну, укључујући ВебМонеи и КИВИ системе (само за допуну), као и банковне картице. Минимални износ допуне и повлачења је постављен на $ 10. Депозит је тренутан, а повратни трансфер може трајати од 1 до 3 дана. Да бисте отворили рачун, доступне су 9 валута (руски рубља није подржана). Минимална опклада на Energybet је само 30 центи, а максимум у просјеку не би требао премашити 20.000 долара.