Heracles Almelo – FC Utrecht

Утрецхт је тренутно представља пристојну форму, тако да и даље држи четврто место са четрдесет бодова испред петог Алкмар има предност од три поена. С друге стране, недавно је забележила веома неочекивано губитак када је раскинуо споразумно, у кућном окружењу са најновијим Ден Хааг. Сада покушавају да исправи ову оклевање на основу Херакла, који покушавају да се боре свој пут у горњој половини табеле, а сада је једанаести положај са двадесет осам тачака.

Гости у претходних шест утакмица изгубили само једном на земљишту веома фаворизовани ПСВ у односу 0: 3, осим ако није другачије нацртам Ден Хаг је успео да се попне Го Ахеад, Херенвен, Гронинген и Зволле. “Било је лепо, играли смо код куће и жели да победи. Али, лига је веома уравнотежен тако да нисмо толико чуди нису могли. Ситуација још увек имају у својим рукама, а четврто место близу смо”, рекао је тренер Ерик вештица.

Резултат Алмело искусни напредовање од почетка до средине фебруара, али није успела да изненади Ајак и подлегао својој високој 1: 4. Последња посета од земљишта конкурентној Нијмеген, а такође није узео ни један поен после 1 резултат: 3рд Оба тима су тренутно суочени са великим амбуланту. Домаћа дрес на њој су Дуарте (повређен бутине мишића), као и ван Ооијен, Вермеиј и Фледдерус (сви повређени колена) и Агбаљан (поцепана Ахила).

Гости морају да ураде без голмана Руитер због прелома, Јоостен има проблема са коленом и дуго ван игре остају Брафхејд (поцепан Ахила) је СТРИЕДЕР (после лигамената колена операције). “У претходна два дуела са нама успели смо брзину играли и дали противницима доста простора да завршимо. Утрехт је, по мом мишљењу, шансе европских купова и у овом случају због тога чека тежи тест”, рекао је тренер Алмело Џон Стегеман.

У јесењем Роунд Робин игре био успешан Утрехт, која је освојила пред својим навијацима 2: место 0 Тренутно, имамо критичну спасавање, и иако то не би требало да буде наш примарни циљ, а ова чињеница не може се занемарити. “Иако је увести домаће стадион, али Утрехт игра одлично у било ком окружењу, а његова офанзива снага заиста изазива поштовање. Ја чврсто верујем да овај пут нећемо разочарати”, закључује он четрдесет Стегеман.